GDJE I KAD?

PREMIJERA

Nova kazališna premijera ovog petka u Zorin domu - "Tri i pol sestre"; oni koji propuste mogu to ispraviti već u subotu

Nova kazališna premijera ovog petka u Zorin domu -

Peđa Gvozdić potpisuje i scenografiju i izbor glazbe, kostimografkinja je Morana Petrović, a za scenski pokret bila je zadužena Maja Huber.

U Gradskom kazalištu Zorin dom ovog petka je na rasporedu karlovačka premijera predstave "Tri i pol sestre" - kažemo karlovačka, jer riječ je o predstavi u koprodukciji Gradskog kazališta Zorin dom i Gradskog kazališta Joza Ivakić iz Vinkovaca, koja je prvu premijeru imala u Vinkovcima.

Na tekst Petre Cicvarić, a u režiji Peđe Gvozdića, u predstavi igraju Petra Cicvarić (Dalija), Marina Stjepanović (Melita), Matea Marušić (Mirta) i Lovorka Trdin (Morana). 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Peđa Gvozdić potpisuje i scenografiju i izbor glazbe, kostimografkinja je Morana Petrović, a za scenski pokret bila je zadužena Maja Huber.

"Tri i pol sestre" je topla obiteljska priča o uspomenama, ali i razarajućim tajnama koje jedva čekaju isplivati na površinu. Dalija, Melita, Morana i Mirta su četiri potpuno različite sestre koje su se nedavno zauvijek oprostile od svoje majke. Prije nego što je umrla, mama im je ostavila nekoliko kovčega punih raznih uspomena koje djevojke trebaju raspodijeliti među sobom. No u jednom se kovčegu sakrila i obiteljska tajna koja se skrivala gotovo trideset godina. Hoće li ova tajna razoriti sestre ili će ih još više zbližiti?

Oni koji propuste premijeru, ovog petka u 20 sati, ne trebaju dugo čekati na novu priliku - predstava je na rasporedu i u subotu, također u 20 sati.

Izdvojeno


Reci što misliš!