GDJE I KAD?

NOVA PONUDA

Sjajna nova atrakcija u Karlovcu i to na Borlinu - "Beer Garden na Marsu" otvara se u četvrtak uz koncert Matije Cveka

Sjajna nova atrakcija u Karlovcu i to na Borlinu -

U uređenju prostora korišteni su prirodni materijali koji nemaju negativan utjecaj na okoliš i koji vizualno odgovaraju prirodnom okruženju lokacije

Već za tjedan dana Karlovac dobija novo zanimljivo mjesto za ugodno provođenje slobodnog vremena i zabavu, i to na Borlinu! U neposrednoj blizini Karlovačke pivovare, neposredno uz Caffe bar Mars, na adresi Borlin gaj 1, niknut će "Beer Garden na Marsu", koji će donijeti bogate programske sadržaje poput koncerata,  pub kvizova i stand-up nastupa, kao i ponudu raznolikog pivskog asortimana.

Otvaranje prostora je u četvrtak 26. svibnja uz koncert Matije Cveka i benda The Funkensteins te uz besplatan ulaz. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Manifestacija Beer Garden na Marsu zajednički je projekt Caffe bara Mars i Izvan fokusa  d.o.o., a cilj projekta je pružiti građanima Karlovca i okolice jedinstven ambijent i ponudu u  kakvoj još nisu imali prilike uživati. Sam koncept Beer Gardena ili „pivnice na otvorenom“  svoje prve izvedbe vuče iz 19. stoljeća u Bavarskoj gdje su pivnice na otvorenom bile vezane  za pivovare i pivarsku kulturu tog podneblja. Tako će se i kroz ovaj projekt povezati lokacija u prirodi sa turističkom vrijednosti grada Karlovca i njegovom bogatom tradicijom pivarstva. Uz promicanje pivarske kulture ideja je smjestiti goste u predivan, moderno uređen ambijent koji  je u skladu s prirodom, a osim samog uređenja, svojim gostima nudi spoj boravka u prirodnom  ambijentu i hladu dubovačke šume prožetu s ponudom i sadržajem koncepta puba, točnije  pivnice. Manifestacija se nalazi neposredno pored Karlovačke pivovare, a jedina je veća  manifestacija na Borlinu čime se želi obogati sadržaj kulturnim programom i mjesne odbore,  a ne samo centar grada.

U uređenju prostora korišteni su prirodni materijali koji nemaju negativan utjecaj na okoliš i koji vizualno odgovaraju prirodnom okruženju lokacije. Glavna ideja uređenja je istaknuti  prirodu i napraviti spoj prirode i umjetničko-estetskog izraza. U prostor je postavljen  namještaj u vidu kompleta klupa od paleta a za goste su predviđena i stajaća mjesta uz bačve. Najposebnija mjesta Beer Gardena su luksuzne gazeboo drvene kupole, izrađene od drvene  građe sa platnenim krovom ispod kojeg su smješteni stolovi i stolice. Sva sjedeća mjesta na  sebi imaju postavljenje dekorativne jastučiće i dekice zbog udobnosti gostiju i vizualnog  identiteta samog prostora. Poseban ugođaj očekuje posjetitelje kada padne mrak te se upali  dekorativna rasvjeta. Glavni izvor svjetla bit će zrakasto raspoređeni svjetlosni nizovi s  dekorativnim žaruljama, dok će dodatnu atmosferu stvoriti reflektori koji će u raznim bojama  rasvijetliti pozadinu prostora – krošnje drveća u šumi na čijem se rubu nalazi Beer Garden.  

Posebna pažnja pri uređenju usmjerena je prema aktivnostima za najmlađe. U prostoru je  postavljena atraktivna drvena ljuljačka i siguran prostor za igru. Naime, Beer Garden na Marsu  osmišljen je kao prostor za cijelu obitelj, pa će osim aktivnosti za odrasle i najmlađi moći  uživati u programima osmišljenih upravo za njih – dječje animacije, radionice, kreativne igre i  sl. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!