GDJE I KAD?

FILM ZA VAN

Svjetski filmski hitovi na Starom gradu - neke filmove Karlovčani će moći vidjeti odmah nakon svjetske premijere i to besplatno

Svjetski filmski hitovi na Starom gradu - neke filmove Karlovčani će moći vidjeti odmah nakon svjetske premijere i to besplatno

Tvrtka Radar u okviru programa "Film za van" donosi Karlovčanima ovog lipnja na Starom gradu Dubovcu šest filmskih hitova, od čega će tri u okviru "Zvjezdanog ljeta" biti i potpuno besplatna za sve zainteresirane koji će samo morati na vrijeme rezervirati svoju ulaznicu. 

Bit će to samo prvi od nekoliko planiranih filmski projekata ovog ljeta, kojima će se barem malo nadoknaditi prestanak redovitih filmskih projekcija u Domu OSRH Zrinski nakon drastičnog poskupljenja najma od strane MORH-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za prva tri filma, koji su na rasporedu od 19. do 21. lipnja, potrebno je kupiti ulaznice po cijeni od 35 kuna, a prvi je na rasporedu veliki hit "Top Gun: Maverick". Ulaznice su već u pretprodaji na OVOM LINKU, a dosta brzo otišlo ih je gotovo pola pa ako želite pogledati ovaj dugo očekivani hit vrijedi požuriti.

Samo par dana nakon svjetske premijere, 20. lipnja, na Starom gradu moći ćete pogledati i novi Pixarov hit "Svjetlosni" ("Lightyear"), za koji su ulaznice također upravo danas krenule u prodaju - OVDJE.

Za kraj prvog bloka od tri filma, 21. lipnja dolazi još jedan svježi hit - Jurassic World Dominion. 

Od 26. do 28. lipnja, pak, filmovi su besplatni kao i svi ostali programi u okviru obilježavanja 443. rođendana Karlovca. Prvi je na rasporedu 26. lipnja biografski film Elvis" o kralju rock'n'rolla, zatim vrlo hvaljeni malteški "Luzzu", a na kraju 28. lipnja, samo par dana nakon svjetske premijere, horror-triler "Crni telefon".

Izdvojeno


Reci što misliš!