GDJE I KAD?

U ŠANCU

Od 30. lipnja do 2. srpnja drugi karlovački Open Air Tribute festival - stižu "Elton John", "Michael Jackson" i "Bon Jovi"

Od 30. lipnja do 2. srpnja drugi karlovački Open Air Tribute festival - stižu

Nakon prošlogodišnjeg vrlo uspješnog (unatoč izuzetno problematičnoj situaciji s uvođenjem covid potvrda u 5 do 12) prvog izdanja, ove godine od 30. lipnja do 2. srpnja očekuje nas drugo izdanje Karlovac Open Air Tribute festivala u okviru Zvjezdanog ljeta kojim Karlovac obilježava svoj 443. rođendan, a u organizaciji Creostara (Luke Šafara i Johnnyja Grudića), na kojem ćemo moći uživati u nastupima tri izvrsna tribute benda/izvođača i to - s tri kontinenta!

Svake večeri u Šancu će nastupati i domaće predgrupe, od kojih je jedna također tribute karaktera.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Konkretno, festival 30. lipnja (četvrtak) otvara nastup domaćeg ZZ Top tribute benda u 21 sat, nakon čega u 22 sata slijedi The Elton Show, svjetski popularni Elton John tribute show iz Australije. 

U petak, 1. srpnja, za predigru je u 21 sat zadužen domaći bend Magic Bus, a u 22 sata na svoje dolaze obožavatelji Bon Jovija uz najveći talijanski tribute ovom izvođaču - Bad Medicine.

Napokon, u subotu 2. srpnja, nakon zagrijavanja za koje su zaduženi dugoreški The Gigsons, dolazi nam Michael Jackson, i to iz Brazila! Riječ je o Lenny Jayu, jednom od najpopularnijih tribute izvođača legendarnog Michael Jacksona. 

Sva tri dana ulaz je besplatan, iza nas su srećom i covid potvrde i sva ograničenja pa nema razloga da propustite tri večeri odlične zabave!

Izdvojeno


Reci što misliš!