GDJE I KAD?

ZABAVA NA BORLINU

Detour stižu u Karlovac! Petak, 1. srpanj - Beer Garden na Marsu

Detour stižu u Karlovac! Petak, 1. srpanj - Beer Garden na Marsu

Osim 1.7. i Detour-a Beer Garden na Marsu nudi zanimljiv program i u ostatku vikenda.

Zagrebački pop sastav Detour stižu u Karlovac! U petak, 1.7. u Beer Garden na Marsu (Borlin Gaj 1) pod otvorenim nebom, Detour će izvesti presjek svojih najvećih hitova nastalih u proteklih 15 godina i, kao svaki put dosad, rasplesati publiku uspješnicama poput „Zaljubila sam se“, „Vikend“, „Daleko“, „Plešem sama“, „Mjesec“, „Srce veliko“ i druge.

‘’Dolazimo s the best of repertoarom gdje ćemo uz naše dosadašnje uspješnice izvesti i pjesme novijeg datuma među kojima i aktualni singl „Nekad je bilo bolje“. Vidimo se!'' - poručili su iz Detoura.

Osim 1.7. i Detour-a Beer Garden na Marsu nudi zanimljiv program i u ostatku vikenda. U subotu 2. srpnja posjetitelje očekuje trash party i hitovi 80-tih u izvedbi Treš benda s početkom u 21 sat. Nedjelja je rezervirana za najmlađe koji od 19 sati mogu sudjelovati na kreativnoj radionici na engleskom jeziku u organizaciji Helen Doron Karlovac.

Manifestacija Beer Garden na Marsu zajednički je projekt Caffe bara Mars i Izvan fokusa d.o.o. Cilj manifestacije je pružiti građanima Karlovca i okolice jedinstven ambijent i ponudu u kakvoj još nisu imali prilike uživati. Sam koncept Beer Gardena ili „pivnice na otvorenom“ svoje prve izvedbe vuče iz 19. stoljeća u Bavarskoj gdje su pivnice na otvorenom bile vezane za pivovare i pivarsku kulturu tog podneblja. Tako će se i kroz ovaj projekt povezati lokacija u prirodi sa turističkom vrijednosti grada Karlovca i njegovom bogatom tradicijom pivarstva. Uz promicanje pivarske kulture ideja je smjestiti goste u predivan, moderno uređen ambijent koji je u skladu s prirodom, a osim samog uređenja, svojim gostima nudi spoj boravka u prirodnom ambijentu i hladu dubovačke šume prožetu s ponudom i sadržajem britanskog koncepta pub-a, točnije pivnice.

 

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.