GDJE I KAD?

LJETO ZA PAMĆENJE

Sjajan niz događanja neće stati nakon Dana grada - slijede Riječno kino i izvrsni 16. Međunarodni etno jazz festival

Sjajan niz događanja neće stati nakon Dana grada - slijede Riječno kino i izvrsni 16. Međunarodni etno jazz festival

Prava koncertna poslastica bit će završni dan festivala i koncert braće Teofilović.

Karlovac ovog ljeta zaista ponovno uživa u sjajnim događanjima i "diše" punim plućima nakon dva pandemijska ljeta, koja su ipak protekla u dosta grčevitom i nervoznom stanju zbog raznih mjera. Puno razloga za zadovoljstvo imaju i Dugorešani koji su mogli uživati u odličnom Grin Festu i Kunstbunker Music & Art Festivalu, u Ozlju je mjesto za zabavu Dnevni boravak na Kupi, Ogulinci su imali svoj festival bajke... zaista, na lipanjskom programu Karlovačkoj županiji mogla bi pozavidjeti i glavna turistička središta u državi. 

Svi znamo da se tako u Karlovcu nastavlja do 13. srpnja i Dana grada, ali još više nas veseli da tu neće sve stati i neće, kao što je često bio slučaj, grad "otići na godišnji odmor" nakon rođendanske proslave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naprotiv, očekuje nas još nekoliko sjajnih događanja - dakako, i do samog Dana grada tu su Međunarodni festival folklora, ArtiKA, nastavak KAKAFE-a, Rođendanski bal i koncert... ali nakon 13. srpnja (srijeda) ne idemo na ljetno spavanje, već odmah prvog vikenda kreće Riječno kino, koje će ove godine donijeti uživanciju uz filmove pod zvijezdama na Korani u Karlovcu, ali i na gostovanjima u Dugoj Resi, Ozlju, Ogulinu i Kamanju (možda i još ponegdje, no ove su lokacije zasad potvrđene). 

Za vikend od 22. do 24. srpnja, pak, novi glazbeni užitak na najvišoj razini uz 16. Međunarodni etno jazz festival, koji donosi zaista sjajan program - u petak 22. srpnja dvostruki koncert uz Bok Blues i Kozmodrum, u subotu 23. srpnja sjajna istarska Giipuja, a 24. srpnja prava koncertna poslastica uz braću Teofilović. 

Svi koncerti održavat će se na Starom gradu Dubovcu s početkom u 20 sati, a ulaznice su već u pretprodaji na ovom linku. Cijena za prva dva dana je 70 kuna, dok je za koncert braće Teofilović cijena ulaznice 100 kuna - međutim, odlična prilika je kupnja festivalske ulaznice za 180 kuna (dakle, uz uštedu od čak 60 kuna). 

Dugorešane očekuje "Ljeto na Mrežnici" za koje još nemamo konkretnije informacije o programu, ali ako je suditi po prošlom ljetu bit će to ugodna druženja na više destinacija na Mrežnici uz poneku svirku, sportska nadmetanja i slično. Ozljani će, pak, uživati uz nastavak Dnevnog boravka na Kupi. 

Dakako, nije to sve, programa će biti i na Foginovom, vjerujemo da će sa zanimljivim programom nastaviti i Beer Garden na Marsu, ljetne svirke redovne su i na terasi Kazališne kavane, najavljuju ih i Ziggy i Amadeus... ljubitelji sporta, pak, pratit će lov bejzbolaša karlovačke Olimpije na Hrvatski kup. 

Sve u svemu - i srpanj će biti sjajan!

Izdvojeno


Reci što misliš!