GDJE I KAD?

ODLIČNA ZABAVA

Karlovac Open Air Tribute festival oduševio Karlovčane, ali i goste grada - trodnevna fešta u Šancu mora postati tradicionalna!

Karlovac Open Air Tribute festival oduševio Karlovčane, ali i goste grada - trodnevna fešta u Šancu mora postati tradicionalna!

Tri dana odlične zabave priredili su nam organizatori iz tvrtke Creostar, prvenstveno Luka Šafar i Johnny Grudić kao idejni začetnici i nositelji projekta, na 2. Karlovac Open Air Tribute festivala. 

U svom prvom pravom i punom izdanju bez tereta prošlogodišnjih mjera, koje su njih možda i najviše pogodile, jer su donesene u "pet do 12" i dovele ih u gotovo bezizlaznu situaciju (iako je festival unatoč tome bio vrlo uspješan), pokazalo se da ovaj originalan oblik festivala zaista privlači publiku svih uzrasta, ali i goste. Svake večeri viđali smo i brojne zagrebačke, ogulinske, čak i riječke registracije, a sami gosti festivala zaista su bili na najvišoj razini - pružajući publici ono najbolje što se i može pružiti ako već nemate priliku gledati i pravu zvijezdu uživo, što je za neke sada i potpuno nemoguće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Publika je odlično napunila Šanac, možda je malo lošije prošao tek australski The Elton Show - i tada je bilo dosta ljudi, ali možda je radni dan ipak malo smanjio posjetu, šteta, jer nastup je bio vrhunski. Bad Medicine s Bon Jovi programom i Brazilac Lenny Jay s legendarnim Michael Jacksonom napravili su, pak, pravu feštu u Šancu. Nisu puno zaostajali ni domaći aduti - prije svega The Trio kao ZZ Top tribute, ali i Magic Bus i The Gigsons s coverima rock i blues hitova. 

Neizbježno je, uz zadovoljstvo publike, istaknuti i ogromno zadovoljstvo samih izvođača koji su bili oduševljeni prijemom (ne samo na koncertu!) u Karlovcu. 

Organizatorima treba poželjeti da ustraju, Gradu da nastavi s potporom, koja je bila i više nego zaslužena. Nadamo se da će Open Air Tribute postati sastavni dio "Zvjezdanog ljeta", kao što su to već dugo MFF i KAKAFE!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!