GDJE I KAD?

FILMSKE VEČERI

Riječno kino kreće na plovidbu ovog petka u Karlovcu - tijekom srpnja ugostit će ga i u Dugoj Resi, Ozlju, Ogulinu i Kamanju

Riječno kino kreće na plovidbu ovog petka u Karlovcu - tijekom srpnja ugostit će ga i u Dugoj Resi, Ozlju, Ogulinu i Kamanju

Nakon sadržajnog i odlično posjećenog Zvjezdanog ljeta u Karlovcu, događanja na  otvorenom se nastavljaju, a prvo od njih je Riječno kino uz Karlovačko, u organizaciji Kinokluba Karlovac. Od petka 15. srpnja, Riječno kino po 12. puta zaredom donosi  raznovrstan filmski program na Foginovo kupalište u Karlovcu te putuje i po županiji. 

“Od 15. do 30. srpnja planiramo održati 8 filmskih dana u Karlovcu, Kamanju, Ozlju, Ogulinu te Dugoj Resi. Iako smo program održali i prethodne dvije pandemijske godine te smo sretni što je Riječno kino održano u kontinuitetu, veseli me što je trenutno pozitivno  ozračje u gradu i očigledno je da su ljudi željni događanja i druženja na otvorenom te  pozivam sve da nam dođu na filmske projekcije i popratna događanja koja smo pripremili, ističe Ksenija Sanković iz Kinokluba Karlovac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od osam ovogodišnjih filmskih večeri četiri će biti održane u Karlovcu, a po jedna u Kamanju, Dugoj Resi, Ozlju i Ogulinu. Sve započinje već sutra (petak), 15. srpnja, popularnom utrkom na luftićima na Foginovom u 18 sati (prijave na licu mjesta, natjecatelji trebaju biti punoljetni), a u 21:30 na programu je igrani film "Lihvar", vrlo hvaljena srpska kriminalistička drama.

Riječno kino u Karlovcu ostaje i u subotu kada će u 18 sati biti održana besplatna radionica snimanja filma mobitelom, a u 21:30 publika će moći uživati uz iznimno kvalitetan film "Summer of Soul", aktualnog dobitnika Oscara za najbolji dokumentarac, ali i Grammyja za najbolji glazben film! U nedjelju, pak, Riječno kino gostuje u Kamanju, gdje će biti prikazan film "Jurski svijet: Carstvo" (21:30 na kupalištu Petrinski kut).

U vikendu od 22. do 24. srpnja na rasporedu su, redom, filmovi "Sjevernjak" u Ozlju, "Licorice Pizza" u Ogulinu te "Ego protiv Ega" u Karlovcu. U petak 29. srpnja u Dugoj Resi će publika moći pogledati film "Cjelovečernja priča", a ovogodišnje Riječno kino uz Karlovačko završava 30. srpnja u Karlovcu uz večer kratkometražnih filmova, koju će publika moći gledati iz kajaka u suradnji s agencijom KaMat Adventure.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!