GDJE I KAD?

BIT ĆE I KVIZ

Danas Ozalj, sutra Ogulin, u nedjelju Karlovac: Počinje drugi vikend 12. Riječnog kina uz Karlovačko

Danas Ozalj, sutra Ogulin, u nedjelju Karlovac: Počinje drugi vikend 12. Riječnog kina uz Karlovačko
KaMat Adventure

Organizacija ove manifestacije ne bi bila moguća bez pokrovitelja kojima se Kinoklub Karlovac i ovim putem zahvaljuje.


Večerašnjim programom u Ozlju Riječno kino uz Karlovačko, u organizaciji Kinokluba Karlovac nastavlja drugi vikend ovogodišnjeg programa, nakon čega sutra slijedi Ogulin te u nedjelju Karlovac.

Svaku večer će u 21 h posjetitelji moći zaigrati Kviz preko mobitela, a nagrade su osim Kinokluba osigurali pokrovitelj manifestacije Karlovačko, Europe Direct Karlovac, Biblo te u Karlovcu Caffe bar Ziggy.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Večeras na Gradskom kupalištu u Ozlju, u suradnji s Dnevnim boravkom na Kupi bit će prikazan film "Sjevernjak". Temelji se na legendi o Amlethu, figuri koja je Williamu Shakespeareu poslužila kao inspiracija za "Hamleta". Glavne uloge u filmu igraju Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Ethan Hawke, Anya Taylor-Joy i Claes Bang, a u epizodnim se ulogama pojavljuju Willem Dafoe i islandska glazbenica Björk.

Redatelj Robert Eggers publici je poznat po hororcu "Vještica" i filmu "Svjetionik", a scenarija za "Sjevernjaka" potpisuje zajedno s čuvenim islandskim pjesnikom i publicistom Sigurjónom Birgirom Sigurðssonom/Sjónom. Ova priča o vikingu željnom osvete zainteresirat će sve ljubitelje nordijske mitologije, a doživljaj će zaokružiti prekrasni pejzaži Sjeverne Irske i Islanda.

23. 7. u Ogulinu, u dvorištu Frankopanskog kaštela, na programu je film "Licorice Pizza" te 24. 7. na Foginovom kupalištu u Karlovcu film "Ego protiv Ega". Sljedeći tjedan u petak 29. 7. u Amfiteatru u Dugoj Resi na programu je "Talijanska priča", a ovogodišnji program završava večeri kratkometražnih filmova na kajacima na Foginovom kupalištu u Karlovcu.

Organizacija ove manifestacije ne bi bila moguća bez pokrovitelja kojima se Kinoklub Karlovac i ovim putem zahvaljuje. Uz već spomenutog generalnog pokrovitelja Karlovačko, ove godine su to Hrvatski audiovizualni centar, Grad Karlovac, Turistička zajednica grada Karlovca, Zajednica tehničke kulture Karlovačke županije, Općina Kamanje, Turistička zajednica grada Ogulina, Turistička zajednica područja Kupa, Turbing d.o.o. te Vodovod i kanalizacija d.o.o. Karlovac.

Kinoklub zahvaljuje i svim ostalim organizacijama i pojedincima koji pomažu u provedbi ove manifestacije, a valja napomenuti da je za posjetitelje sav program besplatan.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!