GDJE I KAD?

DOBRI RITMOVI

Kolovoz za partijanere - veliki party na novom prekrasnom mjestu na Korani pa dugo očekivani povratak LED festivala!

Kolovoz za partijanere - veliki party na novom prekrasnom mjestu na Korani pa dugo očekivani povratak LED festivala!

Kolovoz donosi i dva zanimljiva događanja za ljubitelje elektronske glazbe. Prvi užitak za partijanere bit će dvostruki, jer uz očekivano dobar tulum do sitnih sati, pravi gušt bit će i lokacija - Robinzonski kamp Lučica na Korani u općini Barilović.

Tamo 20. kolovoza party pod imenom "Medeni mjesec" priprema ekipa Kordoom HiFi, a na glazbenom repertoaru su techno, darkprog i psy, odnosno DJ lineup koji čine Zagrepčani 3Lowbeat, Pao i Svn, Karlovčani Dots i Phill Dam, dugoreški DJ Nitz te Haktal koji stiže iz Koprivnice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bit će i dodatnih programa i zanimacija pa se može reći kako je sve spremno za nezaboravnu zabavu u prirodi, a organizatori posebno naglašavaju da će se voditi kontrola o prirodi i apeliraju na sve posjetitelje da se pridržavaju pravila!

A, vikend kasnije ono što će zasigurno jako razveseliti mnoge, a to je povratak LED Festa. Riječ je o petnaestom izdanju ovog festivala, program još nije objavljen, ali zna se da će partijaneri na svoje doći u petak 26. i subotu 27. kolovoza, oba dana od 23 sata pa do 6 ujutro na Maloj sceni Hrvatskog doma.

Izdvojeno


Reci što misliš!