GDJE I KAD?

VEČER KOMEDIJE

"The best of " Neše Bridžisa u Domu OSRH Zrinski u Karlovcu! Požurite po ulaznice za nastup jednog od najboljih stand up komičara u regiji

Prodaja ulaznica: Eventim, Exclusive Change - mjenjačnica, KA Supernova, Petrol BP Karlovac, Tisak Media Karlovac 2.

Specijal Neše Bridžisa sastoji se iz niza najboljih, unikatnih a možemo reći i kultnih predstava koje su među publikom najpopularnije i koje su se vremenom razvile u jako popularne predstave, ne samo u Srbiji nego i širom svijeta. Splet najboljih predstava smještene u jednu.

Predstava u kojoj publika učestvuje, imajući priliku da čuje svoj omiljeni skeč.

Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis jedan je od najpoznatijih i najpopularnijih srpskih stand up komičara, samim tim jedan je od utemeljitelja srpske Stand up scene.

Rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pjesmom Ej, Riki Martine. Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko 8 sati teksta sa kojim naizmjenično nastupa, Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 2000 profesionalnih nastupa. Sa svojim  predstavama obišao je cijelu Srbiju i Europu i pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji.

Ljubitelji stand up komedije iz regije jako dobro znaju Nešu Bridžisa, a bio je gost i navelikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori... Pored prestižnih festivala bio je sudionik 3. sezone poznatog šou programa Tvoje lice zvuči poznato i osvojio treće mjesto.

Za njegove večeri komedije uvijek se traži karta više .

Cijena ulaznice : u pretprodaji 60,00 kn/7,96 EUR na dan 70,00 kn/ 9,32 EUR

Prodaja ulaznica: www.eventim.hr

Prodajna mjesta: Exclusive Change - mjenjačnica, KA Supernova, Petrol BP Karlovac, Tisak Media Karlovac 2.

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.