GDJE I KAD?

KAZALIŠNA SEZONA

Zorin dom novu sezonu otvara s tri predstave od srijede do subote - srijeda i petak rezervirani za odrasle, subota za klince

Zorin dom novu sezonu otvara s tri predstave od srijede do subote - srijeda i petak rezervirani za odrasle, subota za klince

Gradsko kazalište Zorin dom u novu sezonu ulazi u srijedu 14. rujna, u 19 sati, s komedijom "Stanko i Oliver". Ova predstava bazirana je na filmovima fizičke i slapstick komedije iz zlatnog doba Hollywooda. Priča prati dva najbolja prijatelja Stanka i Olivera na njihovom putovanju iz Hrvatske prema Azurnoj obali. Redatelj je Siniša Novković, a u predstavi glume Nino Pavleković, Andro Damiš i Vanja Gvozdić.

U petak 16. rujna u 20 sati na rasporedu je popularni Karlstadt Kunst Cabaret, u kojem su Karlovački pelivani stvorili koherentan satirički kolaž kritizirajući hrvatsku političku scenu, društvo i mentalitet. Mnogima poznata predstava uvijek je i osvježena ponekom novom cakom pa i ako ste je gledali nećete pogriješiti učinite li to ponovno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Napokon, u subotu 17. rujna, kreću i vikend matineje uz dječju predstavu "Bzz bzz". U ovoj lutkarskoj predstavi na tekst Petre Cicvarić i u režiji Vanje Jovanovića, glavni likovi su Djed i njegov unuk Lovro koji će nas upoznati sa zanimljivim životom marljivih pčelica. Lutke animiraju Nino Pavleković, Vanja Gvozdić, Petra Cicvarić, Lovorka Trdin i Andro Damiš.

Cijena ulaznica za sve predstave je 50 kuna za odrasle, a 30 kuna za djecu. I dalje vrijede posebni popusti za studente, umirovljenike i osobe s invaliditetom za koje je ulaznica 40 kuna, kao i za grupe koje se sastoje od 10 i više osoba. 

Blagajna je otvorena ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 9 do 13 sati, a srijedom od 9 do 11 te od 18 do 20 sati, kao i jedan sat prije početka predstave. 

Izdvojeno


Reci što misliš!