GDJE I KAD?

NOVA SEZONA

Karlstadt Kunst Cabaret ovog petka otvara svečanu sezonu Zorin doma - u znaku je čak četiri velike kazališne obljetnice

Karlstadt Kunst Cabaret ovog petka otvara svečanu sezonu Zorin doma - u znaku je čak četiri velike kazališne obljetnice

Popularnom predstavom Karlstadt Kunst Cabaret sutra (petak) u 20 sati i službeno počinje nova kazališna sezona u Zorin domu, a potrajat će sve do Dana grada, 13. srpnja 2023. godine.

Ove godine sve je i posebno svečano, jer karlovačko kazalište obilježava niz vrijednih i lijepih obljetnica. Naime, u ovoj sezoni slavi se 130 godina Zorin doma, ali i 70 godina Dramskog studija, 70 godina Baletnog studija i 10 godina lutkarstva. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U subotu kreće i program Vikend matineje, a prva predstava koja je na rasporedu za mališane je "Bzz bzz" u 11 sati. Drugi tjedan u znaku je Prvog hrvatskog pjevačkog društva Zora kojeg očekuju nastupi u Zagrebu, Poreču i Vrsaru. 

Brojne dramske i lutkarske predstave, koncerti, ali i tradicionalni festivali poput KAKAFE-a, Dana Georgija Para, ali i izuzetno dobro prihvaćenog lutkarskog INPUT festa, samo su dio programa koji nas očekuju u narednoj sezoni. 

Bit će, dakako, i premijera, a prva od njih na rasporedu je već u listopadu - riječ je o predstavi "Bez trećeg" u kojoj glume Peđa Gvozdić i Petra Cicvarić.

Tradicionalno će biti obilježen i Svjetski dan kazališta, Noć kazališta, a posebno svečano, dakako, Dan Zorin doma.

U svakom slučaju, ljubiteljima kazališta najavljena je - sjajna sezona.

Izdvojeno


Reci što misliš!