GDJE I KAD?

MOKAR VIKEND

Obilna kiša otkazuje događaje - odgođeni Festival volonterstva, uređenje Dvorišta zajednice i besplatna turistička tura

Obilna kiša otkazuje događaje - odgođeni Festival volonterstva, uređenje Dvorišta zajednice i besplatna turistička tura

Izuzetno nepovoljna vremenska prognoza po kojoj će tijekom cijele subote u Hrvatskoj pa tako i na karlovačkom području padati obilne padaline, a moguće su i nove oluje, grmljavinska nevremena i tuča, prisilila je organizatore niza događanja da ih odgode za bolje dane.

Tako na Promenadi neće biti tradicionalnog Festivala volonterstva, koji je umjesto toga zakazan za sljedeću subotu, 24. rujna. Otpala je i planirana akcija uređenja Dvorišta zajednice u centru MUZA, uz popratne radionice i ručak za sve sudionike, a ona je, pak, prebačena na 1. listopada. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Otkazana je i besplatna turistička tura udruge vodiča Bastion. One se, pak, nastavljaju redovitim ritmom svake subote pa je sljedeće na rasporedu "Šetnja Zvijezdom uz tečaj karlovačkog govora".

Dakako, zbog kiše je otkazana i priredba "Subotom na Koranu" na šetnici kod Aquatike, ali moglo bi se reći da je ona samo preinačena u "Nedjeljom na Koranu", jer nakon zaista katastrofične prognoze za subotu, u nedjelju bi trebalo biti suho pa i sunčano. Posjetitelje od 16 do 19 sati očekuju vožnja kajacima, streličarstvo, badminton, hammoc park, didaktičke igračke, camping park, slackline, edukacija o riječnim životinjama... a u 19 sati svi se mogu oprobati u pub kvizu za koji su pripremljene i prigodne nagrade.

Izdvojeno


Reci što misliš!