GDJE I KAD?

KAZALIŠNI VIKEND

Zorin dom ovog vikenda - popularna predstava, vikend matineja za klince i koncert rockerskog veterana

Zorin dom ovog vikenda - popularna predstava, vikend matineja za klince i koncert rockerskog veterana

Od petka do nedjelje tri događanja nas očekuju u Gradskom kazalištu Zorin dom i to, moglo bi se reći, po sistemu "za svakog ponešto". 

Program u petak u 20 sati otvara nova izvedba predstave "Semafor" domaćeg ansambla, koja je zaista iskreno oduševila i dirnula publiku u svim dosadašnjim terminima. "Semafor" je priča o raspadanju  i sastavljanju jedne obitelji koja saznaje kako jedan njihov član, najmlađi sin Vigo, ima poremećaj u spektru autizma. Cijelu priču ispričat će vam Vigova sestra Mila i to u policijskoj stanici, ali zašto se Mila nalazi upravo tamo, saznat ćete sami.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Subota je rezervirana za koncert rock veterana Waltera Neugebauera odnosno Rockin' Nene, koji na hrvatskoj rock sceni svira punih 60 godina još od sastava Kristali i Mladi. Koncert Rockin' Nene i benda The Cadillac počinje u 20 sati.

Napokon, u nedjelju je u 11 sati na rasporedu nova vikend matineja za najmlađe. U Zorin domu gostuje Kazališna družina iza zavjese s predstavom "Zlatni pjetlić i čarobni graškić", a ciljana dobna skupina su predškolci (4+) i niži razredi osnovne škole.

Izdvojeno


Reci što misliš!