GDJE I KAD?

NOVE PREDSTAVE

Dvije premijere u Zorin domu - u četvrtak "Divljeg zapada zov" za klince, u subotu "Bez trećeg" za odrasle

Dvije premijere u Zorin domu - u četvrtak

Čak dvije nove predstave premijerno će biti izvedene u Zorin domu ovog tjedna, čime se nastavlja ova zaista obljetnička godina u kojoj slavimo 130 godina Zorin doma, 70 godina Dramskog studija, 70 godina Baletnog studija i 10 godina lutkarstva u karlovačkom kazalištu!

U četvrtak će na svoje doći mališani, jer u 19 sati na rasporedu je premijera nove lutkarske predstave "Divljeg zapada zov", koja je nastala u koprodukciji Zorin doma i osječke Akademije za umjetnost i kulturu. No, neće samo mališani doći na svoje, jer autori naglašavaju da je predstava zapravo namijenjena svima, a moći će upoznati i posebnu vrstu lutaka - ginjole. Izvođači, ujedno i autori predstave su: Jan Kovačić, Mateja Tustanovski, Laura Kolesarić i Luka Selman.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U subotu ćemo, pak, moći pogledati predstavu koja se očekuje s nestrpljenjem i o kojoj se priča već i prije premijere - "Bez trećega", u režiji Želimira Mesarića, a na temelju poznate psihološke drame Milana Begovića. U predstavi glume Petra Cicvarić i Peđa Gvozdić te Ana Maria Štefanac, inače rođena Karlovčanka, kojoj je ovo prva profesionalna izvedba u rodnom gradu.

Nije to i sve što se tiče kazališnog programa predstojećeg vikenda, jer u petak će publika moći pogledati i predstavu "Gospođica Julija" Gradskog kazališta Joza Ivković Vinkovci i HNK u Osijeku (početak u 20 sati), a vikend matineja u nedjelju u 11 sati rezervirana je za još jednu izvedbu nove predstave "Divljeg zapada zov". 

Izdvojeno


Reci što misliš!