GDJE I KAD?

PETAK U 21:00 – 23:00

Kompleksandar - Aleksandar Perišić (SRB) one man show @ Stardust klub Karlovac

Kompleksandar - Aleksandar Perišić (SRB) one man show @ Stardust klub Karlovac


Draga karlovačka publiko, u petak 11. studenog ponovo se vraćamo redovno u vaš grad i to na skoro pa istu lokaciju. Naime Ziggy bar je pored sebe dodao Stardust klub i mi ćemo biti dio te zvjezdane prašine.

Kao prvog povratnika na lokaciju šaljemo vam jednog od najboljih komičara Srbije,
Aleksandra Perišića. Uživali ste u njegovom nastupu na Kaj Bre?!, u razniim gostovanjima s kolegama, a sada stiže solo sa svojim showom "Kompleksandar".

Upad: 50kn Prodaja ulaznica na šanku. 

Konzumacija pića u Stardustu je obavezna i nije uključena u cijenu ulaznice.

Aleksandar je izdvojio vrijeme od razmišljanja i nerada na svojih 465117 projekata i predstavit će vam se svojom bogougodnom toplom ljudskom pričom u šaljivom tonu s pjesmom i igrom. Ne ulaziti u rasprave sa njim, zbog bojazni da ćete dobiti odgovor, preopširan čak i po Tolstojevim standardima, u kome će koristiti rječnik diplomca s umjetničkog fakulteta. Obavezno ponesite rajčicu, jaja i slične artikle kako bi konačno mogao reći da mu stand up komedija donosi hranu na stol.


Balkanski majstor crnog humora, Aleksandar Perišić, pobjednik je prvog Otvorenog mikrofona u organizaciji Standup.rs, što ga čini pionirom stand up scene u Srbiji. U 11 godina rada obišao je veliki broj gradova i festivala u Srbiji i regionu, a nastupao je i na engleskom jeziku na festivalu u Mađarskoj i Bugarskoj. Sudionik je emisije „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra, jedan je od scenarista emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i sudionik je Večeri improvizacije na TV Prva.
 

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.