GDJE I KAD?

ZA SVAKOG PONEŠTO

U subotu 14. Noć kazališta - bogat program u Zorin domu, opet sudjeluje i Zadobarje, ali ne i druga mjesta u županiji

U subotu 14. Noć kazališta - bogat program u Zorin domu, opet sudjeluje i Zadobarje, ali ne i druga mjesta u županiji

Ove subote na rasporedu je 14. Noć kazališta - diljem Hrvatske publiku očekuju brojne predstave i srodna događanja, a tako će biti i u Karlovcu, i to na dvije lokacije. Nažalost, iako u programu sudjeluju i mnoge vrlo male sredine, niti jedan drugi grad iz Karlovačke županije nije se uključio u ovu lijepu akciju.

Što se tiče Zorin doma, onaj glavni, kazališni program, je ovakav:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

11:00 (glavna dvorana) "Želim biti, hoću biti" – Kazalište prijatelj, Teatar Cirkus Punkt, Gradsko kazalište Sisak i Teatar na Trešnjevci

19:00 (bočna mala dvorana) "Zemlja vukova", autorski projekt Tonke Mršić i Gale Nikolić - Akademija primijenjenih umjetnosti u Rijeci & Teatar Ulysses na Brijunima

21:00 (glavna dvorana) Milan Begović “Bez trećega” – Gradsko kazalište “Zorin dom”

Ulaznica za svaku pojedinačnu predstavu je 30 kuna, no moguće je kupiti i paket sve tri ulaznice za samo 70 kuna.

Osim kazališnog programa, u 12:00 u Zorin domu će biti otvorena i izložba Filatelističkog društva Karlovac.

Ono što ne mogu ili ne žele i nisu zainteresirani Ogulinci, Dugorešani, Ozljani i Slunjani, već godinama zato uspješno rade u Zadobarju. Tako će i ove godine ovo malo mjestašce biti dio velike Noći kazališta. Dramska skupina Banda prikazat će svoje predstave, a sve počinje u 18 sati. Posjetitelje očekuje i degustacija mladog vina te večer poezije.

Treba dodati da je to samo prva od dvije velike vikend "fešte" u Zorin domu - narednog tjedna na rasporedu je velika obljetnica: 130 godina Zorin doma, uz također sadržajan program, o kojem - uskoro.

Izdvojeno


Reci što misliš!