GDJE I KAD?

ROCKA

Devet bendova nastupit će na prvoj karlovačkoj gitarijadi nakon niza godina - ipak se još uvijek svira u podrumima i garažama...

Devet bendova nastupit će na prvoj karlovačkoj gitarijadi nakon niza godina - ipak se još uvijek svira u podrumima i garažama...

Nakon što su završene prijave odmah je posložen i raspored gitarijade RocKA koja će se 2. i 3. prosinca održati na Maloj sceni Hrvatskog doma. Mogao bi to, simbolično, biti i na neko vrijeme posljednji događaj na Sceni, jer ubrzo bi trebalo početi i ispitivanje statike nakon čega kreće i obnova ne samo Scene već i šireg prostora Hrvatskog doma čemu se svakako veselimo.

Kako bilo, prijave su pokazale da i dalje ima mladih koji sviraju negdje u podrumima, garažama i sličnim "rupama", doduše uglavnom u Karlovcu i donekle Dugoj Resi, jer iako je gitarijada županijskog karaktera, gotovo svi bendovi (odnosno 8 od 9) dolaze iz Karlovca, neki od njih u miksu s Dugom Resom. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao "čisto karlovački" prijavili su se bendovi Garaža, Annunaki, Fafter, Vanrythmia i posebno zanimljiv bend mladih iz doma "Vladimir Nazor" koji će imati čast i otvoriti gitarijadu. Karlovačko/dugoreška kombinacija zaslužna je za bendove Treš Trio i Legacy of Motorhead, dok bend Bagra čini karlovačko/zagrebačka kombinacija. Iz Slunja, pak, dolazi Acoustic Vjeko.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!