GDJE I KAD?

PRIDRUŽITE SE

Od petka pa do 3. prosinca u Ateljeu suvremenog plesa interaktivna instalacija predstave "Vidljivo vrijeme"

Od petka pa do 3. prosinca u Ateljeu suvremenog plesa interaktivna instalacija predstave

Od ovog petka, 25. studenog pa do 3. prosinca, s početkom od 19 sati u Ateljeu suvremenog plesa kroz izvedbenu instalaciju scenografije i objekata bit će na poseban način prezentirana predstava "Vidljivo vrijeme", pružajući ujedno posjetiteljima mogućnost interaktivnog doživljaja jedinstvenih trenutaka iz predstave. 

Postav izvedbenog i instalacijskog (scenografskog i vizualnog doživljaja) poziva posjetitelja na interakciju i novi doživljaj izvedbi. Možete postati dio predstave, izvedbenog trenutka i vlastitog doživljaja, prošetati kroz kreativni izvedbeni postav predstave i zaplesati. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pendulum iz predstave postao je objekt i sastavni dio kretanja i same koreografije te interakcije plesača.  Pijesak na podu koristio se također interaktivno u predstavi.

U ovom koreografskom istraživanju sam pendulum je inspirirao scenografiju, odnosno objekt interakcije i metaforu protoku vremena.  Koreografiju u predstavi potpisuje Melita Spahić Bezjak, a suatori i izvođači su Maja Kovač, Melita Spahić Bezjak i Nikola Crnković – Braco koji ujedno potpisuje i glazbu. Majda Džanić oblikovala je scenografiju i video materijale, a Marina Trpčić izradila je pendulum.

Za vrijeme interaktivne izvedbene instalacije publika pendulum može pokretati, zaustavljati, mijenjati smjer kretanja i tako ispisivati pijeskom svoje ''tragove'' te osmisliti svoje vlastite doživljaje ideje predstave.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!