GDJE I KAD?

ADVENT NA KVAKI

Božićno selo s puno ukrasnih detalja, foto kutak, nagradna igra s poklon bonom od 500 kuna ...

Božićno selo s puno ukrasnih detalja, foto kutak, nagradna igra s poklon bonom od 500 kuna ...

Za djecu su pripremili sandučić za pisma djedu Božićnjaku a svatko tko ostavi adresu u pismu dobit će odgovor i mali poklon.

U ovo vrijeme Adventa svima želimo puno ljubavi i radosti, da budu dobri prema svojim bližnjima i najmilijima, ali isto tako da urade nešto dobro. Upravo su to učinile Renata Grubešić i Tatjana Rehorić na Kvaki. Naime, svečanim otvorenjem i paljenjem prve adventske svijeće započeo je ovogodišnji Advent na Kvaki!

- Svi vole ovakve manifestacije i zato sve ovo radimo. Ovo je za naše građane, želim da svi uživamo. Nadamo se da će svi biti zadovoljni. – kaže Renata Grubešić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od ove godine postat će tradicionalan, poručuju nam iz tog kultnog restorana s obale Kupe na Dubovcu. Božićne lampice, miris kuhanog vina, tople čokolade, glazba i dobro društvo postat će narednih mjesec dana kulisa ovog blagdanskog događaja te će biti jedna od destinacija adventa u gradu na 4 rijeke iliti 8 obala.

Spretna i fletna Renata Grubešić, jedna od dviju žena zakupca Restorana Kvaka, potpuno se predala svome poslu. Nije gđa Renata samo ugostiteljski poduzetnik, ima tvrtku za dekoriranje. Dosad je ukrašavala za Uskrs i Valentinovo, a zvali su je i u Aquatiku. Dekorirala je još niz drugih objekata u gradu a ni sama ne zna koliko je dosad sala uređivala za svadbene svečanosti. 


Nemaju svi priliku putovati u Zagreb gdje je jedan od najljepših Adventa u Europi. Mogu otići do centra Karlovca gdje se već nekoliko godina održava Advent u gradu a mogu prošetati i do Dubovca gdje su se „gazdarice“ Kvake zaista potrudile da sve to što građani ovih dana žele imaju i na Kvaki. 

- Veliko mi je zadovoljstvo i raduje me što smo ove godine pokrenuli Advent na Kvaki. - kaže Renata Grubešić.

 A kako je uopće došlo do Adventa na Kvaki, zapitali smo je? 

- Dubovčaki imaju svoju Facebook grupu Dubovac-otvoreno na kojoj su se prošle godine požalili da se na Dubovcu ništa ne događa, da je Dubovac za advent u mraku, da ne svijetli i tome slično. Pomislila sam zašto se ne bismo mi kao kultni restoran u tom dijelu grada potrudili i za zadnji blagdan u godini uredili naš restoran. Eto, tako je došlo do ove naše realizacije.  

Na terasi su uredili Božićno selo s puno ukrasnih detalja, božićnih jelki, imaju foto kutak, organiziraju nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada poklon bon od 500 kuna. Za djecu su pripremili sandučić za pisma djedu Božićnjaku a svatko tko ostavi adresu u pismu dobit će odgovor i mali poklon. 

- Svaki vikend, od 3. prosinca od 15 sati, očekuje vas bogati program gdje ćemo ugostiti i glazbenike. Naš meni smo također prilagodili ovom danima, nudimo božićne specijalitete, palačinke, fritule, 'germ' knedle i dakako piće. Sve po popularnim cijenama. – zaključuje Renata Grubešić. 

Izdvojeno


Reci što misliš!