GDJE I KAD?

KLUPSKI SIJEČANJ

Stardust i za siječanj pripremio odličan program - kreće već ove subote, dolazi i bend s glavnog stagea InMusica

Stardust i za siječanj pripremio odličan program - kreće već ove subote, dolazi i bend s glavnog stagea InMusica

Zaista izvrstan program pripremio je Stardust za mjesec siječanj i još jednom potvrdio da smo napokon dobili pravi klupski prostor.

Već ove subote, 7.1., koncert će održati križevački indie electro-pop duet Kids From The Sky. Početak koncerta je u 21:30, a ulaz je slobodan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U petak 13. siječnja u Stardustu gostuje indie rock bend iz Zagreba Terminator, predvođen pjevačicom Katarinom Vukadin. Bend postoji već pet godina, a iza sebe imaju album "Ovo nije raj" i par atraktivnih spotova na YouTubeu - provjerite ih! Još nije potvrđeno, no bude li sve u redu iste večeri kao predgrupa bi trebao nastupiti mladi karlovački bend Fafter. 

Ljubitelji Red Hot Chilli Peppersa na svoje će doći u subotu 21. siječnja uz nastup tribute banda ove slavne skupine - One Big Mob.

Napokon, u petak 27. siječnja dvostruko gostovanje, a i najatraktivnije ovog mjeseca. U Stardust dolaze zagrebački bendovi Tidal Pull i Trophy Jump. Tidal Pull je indie rock bend s primjesama shoegazea i malo indie popa, ove je godine izdao debitantski solo album „Uvod u promatranje cvijeća pri punoj brzini“ koji je uvršten u mnoge liste najboljih domaćih ostvarenja 2022. godine, a o kvaliteti najbolje govori podatak da su nastupili na glavnom stejdžu InMusica.

Trophy Jump je punk rock bend osnovan u Zagrebu 2014. godine kao dio kolektiva JeboTon. Nakon niza EP izdanja i svirki širom Europe prošle su godine izdali prvi album „feels“. Oba benda po prvi put nastupaju u Karlovcu.

(foto: Tidal Pull / autor Luka Gudić)

Izdvojeno


Reci što misliš!