GDJE I KAD?

DRUGO IZDANJE

Otvorene prijave za 2. Međunarodni lutkarski festival InPuT Fest - Karlovac u svibnju opet u znaku lutaka

Otvorene prijave za 2. Međunarodni lutkarski festival InPuT Fest - Karlovac u svibnju opet u znaku lutaka

Gradsko kazalište Zorin dom u suradnji s gradom Karlovcem, Karlovačkom županijom i Ministarstvom kulture i medija organizira od 23. do 28. svibnja 2. International Puppet Theatre Festival Karlovac pod imenom – InPuT Festival Karlovac, a ovih dana objavljen je i poziv svim zainteresiranim kazalištima za sudjelovanje.

Festival se već u svom prvom izdanju pokazao kao iznimno dobro primljen događaj koji je okupio tisuće posjetitelja. Vizija festivala temelji se na jačanju dostupnosti kazališnog programa različitim socijalnim i dobnim skupinama. Kroz bogat program promovira i podupire stvaralaštvo autora koji se svojim djelovanjem otvaraju prema novim kazališnim stilovima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Festival predstavlja spoj kulture i edukacije te nudi razne lutkarske izvedbe i događaje na nekoliko lokacija u gradu Karlovcu. Aktivnosti i događanja koja se održavaju za vrijeme trajanja festivala stvaraju novu publiku koja će ubuduće biti vjeran posjetitelj InPuT Fest-a, ali i Gradskog kazališta Zorin dom.

Festival bi osim lutkarskih predstava nudio i razne izložbe, seminare, okrugle stolove i radionice koje će služiti za edukaciju svih sudionika festivala raznog uzrasta te bi se na taj način dodatno doprinijelo ideji da cijeli grad postane kazališna pozornica za vrijeme trajanja festivala.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem e-maila na adresu [email protected], a sve informacije o prijavi se mogu pronaći na ovom linku:

Rok prijave je do 15. veljače.

Izdvojeno


Reci što misliš!