GDJE I KAD?

KA-MATRIX

U četvrtak u 18 sati u Infoshopu u Haulikovoj besplatna radionica na temu "Sigurno korištenje kriptovaluta"

U četvrtak u 18 sati u Infoshopu u Haulikovoj besplatna radionica na temu

KA-MATRIX u četvrtak u 18 sati organizira radionicu "Sigurno korištenje kriptovaluta" koja će se održati u Infoshopu Karlovac (Haulikova 22). Radionica se nastavlja na prošlogodišnji uvod u temu i na njoj će se  raspraviti teme sigurnosti - čuvanja i korištenja kriptovaluta, sigurnost na blockchainu i prednosti i nedostaci centralizacije kriptovaluta. Kriptovalute i blockchain tehnologija uzimaju sve značajniji medijski i tehnološki prostor na globalnoj sceni pa iako je pojam znan većini ljudi, kriptovalute i njihove prateće tehnologije još su uvijek u relativno ranim razvojnim fazama. Voditelj radionice je Sven Capan.

Kao i kod svake tehnologije, najveće prednosti mogu dobiti upravo rani korisnici, stoga će se posebna pozornost posvetiti upravo praktičnom dijelu korištenja kriptovaluta.
Na praktičnoj radionici objasnit će se, prikazati i podučiti sudionike o upotrebi i korištenju osnovnih aplikacija za čuvanje, slanje i trgovanje kriptovaluta. Polaznici će usvojiti znanje o prednostima i nedostacima raznih kripto aplikacija, od novčanika do mjenjačnica. Osim same upotrebe, u drugom dijelu radionice bit će riječi o razlikama između centraliziranih i decentraliziranih kripto aplikacija.

Zbog bolje organizacije prostora moli se sve koji su zainteresirani za sudjelovanje da se jave na [email protected], FB event, telefon 095 4446880.

Izdvojeno


Reci što misliš!