GDJE I KAD?

DAN ZA SMIJEH

Likovi iz legendarne Audicije u Karlovcu! Stand up komedija u Domu Zrinski na dan šale - 1. travnja

Likovi iz legendarne Audicije u Karlovcu! Stand up komedija u Domu Zrinski na dan šale - 1. travnja

Pozitivna energija, salve smijeha, mnogobrojni aplauzi kao i ponavljanje predstave u mnogim gradovima, najbolji je pokazatelj da je i ovaj put autor napravio komediju koja je u rangu prethodnih.


Marinko Ćutuk i Primi me iz  legendarne Audicije u Karlovcu! 

Željko Ninčić, autor i glumac najgledanije predstave u regionu, sa svojim popularnim  likovima, premijerno će se predstaviti karlovačkoj publici stand up komedijom "Ero sa ovoga svijeta".

Ljubitelji humora, upravo na dan šale 1. travnja  u subotu u Domu HV u 20 sati moći će se smijati, zabavljati i uživati prisjećajući se nekih najatraktivnijih momenata iz čuvenih  predstava  kao i novih komičnih scena koje govore o vremenu u kojem živimo.

I dok Hercegovac, Marinko Ćutuk, priča o regionu i svim promjenama, što ga nervira,dotada Veseli, sa svojim poznatim "Primi me ", se osvrće na iskustvo u inozemstvu, praveći paralelu onoga tamo i ovoga ovamo. 

Pozitivna energija, salve smijeha, mnogobrojni aplauzi kao i ponavljanje predstave u mnogim gradovima, najbolji je pokazatelj da je i ovaj put autor napravio komediju koja je u rangu prethodnih.

Svi koji se odluče vidjeti čuvene likove, imat će priliku da na sat i 40 zaborave  na sve svoje probleme i obaveze jer čeka ih Marinko Ćutuk koji, još davno, reče: "Da sam normalan poludio bih"! 

Ne propustite i nabavite svoje ulaznice što prije! - Link za prodaju ulaznica

 

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.