GDJE I KAD?

KREĆE ŽUTILO!

Otvorene prijave za karlovačke filmske festivale - prošle godine pristiglo je više od 1500 filmova iz cijelog svijeta!

Otvorene prijave za karlovačke filmske festivale - prošle godine pristiglo je više od 1500 filmova iz cijelog svijeta!

Oko 200 međunarodnih gostiju i 4.000 gledatelja te više od 1.500 prijavljenih filmova iz cijelog svijeta - to su brojke prošlogodišnjih karlovačkih filmskih festivala, a već su otvorene prijave za nove, odnosno za 28. Filmsku reviju mladeži i 16. Four River Film Festival (FRFF) – međunarodni festival posvećen srednjoškolskom filmu, koji će se ove godine održati od 12. do 16. rujna!

S čak 308.786 korisnika koji su pratili festivalski program diljem svijeta, sa sigurnošću možemo reći da su Festival i Revija epicentar za srednjoškolski film i mlade filmaše koji svojim prvim koracima ulaze u svijet iza objektiva kamere!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prijaviti se mogu mladi filmaši od 14 do 20 godina s filmovima završenima nakon 1. siječnja 2021. godine. Mogu se natjecati u četiri kategorije – igrani, animirani, dokumentarni film i slobodni stil. 

Prijave se zaprimaju putem platforme FilmFreeway do 1. lipnja 2023. na poveznici: https://filmfreeway.com/FourRiverFilmFestival 

Selekcijsku komisiju za 28. Filmsku reviju mladeži i 16. Four River Film Festival čine dr.sc. Ana Đordić, profesorica hrvatskog jezika i filozofije te filmski kritičar Boško Picula i direktorica fotografije Dinka Radonić.

Ostale uvjete sudjelovanja i više o festivalu pronađite na službenoj web stranici Revije i Festivala: www.frff.com.hr 

Izdvojeno


Reci što misliš!