GDJE I KAD?

ROCK VESELICA

Rock legende Goran Bare i Majke kreću na veliku turneju - otvaraju je u Karlovcu 6. svibnja u ŠSD Mladost!

Rock legende Goran Bare i Majke kreću na veliku turneju - otvaraju je u Karlovcu 6. svibnja u ŠSD Mladost!

Legendarni rocker Goran Bare i njegov bend Majke kreću na veliku hrvatsku turneju, a otvaranje turneje bit će upravo u Karlovcu, u ŠSD Mladost, u utorak 6. svibnja.

Bare je po mnogima najveći rock pjesnik ovih prostora, legenda, karizmatični umjetnik koji je stvorio prepoznatljivi glazbeni potpis. Kroz više desetljeća, zajedno s Majkama, zaslužan je za stvaranje hrvatske rock povijesti i povezivanje generacija fanova uz pjesme koje su nastale iz njegovih bolnih životnih iskustava.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iza njega je vrlo duga, uspješna ali i turbulentna karijera. Dobitnik je Porina za rock album godine, a 2012. godine album Teške boje Gorana Bareta i benda Majke bio je nominiran u čak 11 kategorija. Od toga je bend osvojih šest nagrada – za najbolji video broj, za najbolji aranžman, najbolju izvedbu grupe s vokalom, najbolji album rock glazbe, pjesmu godine i hit godine. U nadolazećim godinama, sastav je nastavio nizati najuglednije glazbene nagrade.

I na ovom putovanju Bare će publiku provesti kroz bogati katalog rock klasika: “Budi ponosan”, “Mene ne zanima”, „Teške boje“, „Vrijeme je da se krene“, „Put ka sreći“ te druge neizostavne hitove.

Ulaznice su već u pretprodaji na OVOM LINKU - za tribine i parter po 15 eura, a za posebne VIP lokacije uz pozornicu 20 eura.

(foto: Filip Kovačević / FB Goran Bare i Majke)

Izdvojeno


Reci što misliš!