GDJE I KAD?

KA-MATRIX

U subotu otvaranje nove izložbe u Galeriji ZILIK - mlada akademska umjetnica Iva Zagoda predstavlja "A_22: Kretanja"

U subotu otvaranje nove izložbe u Galeriji ZILIK - mlada akademska umjetnica Iva Zagoda predstavlja

Udruga KA-MATRIX ove subote u galeriji ZILIK predstavlja radove umjetnice Ive Zagode pod nazivom "A_22: Kretanja". Izložba se otvara u 19 sati. Ovim događanjem ujedno se i nastavlja ovogodišnji program Nova kultura _ Hibridni grad 023. koji KA-MATRIX kontinuirano provodi od 2014. godine.

Na otvorenju će umjetnica Iva Zagoda prisutnima predstaviti svoje radove u kojima uvelike koristi različite industrijske materijale kako bi prenijela svoju viziju vizura modernog grada. Instalacija u galeriji ZILIK nastavak je ovogodišnjeg programa koji istražuje odnose prostora i publike i njihove transformacije kroz umjetničke koncepte.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iva Zagoda završila je Akademiju likovnih umjetnosti, Nastavnički odsjek/slikarstvo, u Zagrebu, u klasi prof. Damira Sokića 2019. godine. Izlagala je na pet samostalnih i desetak skupnih izložbi u Hrvatskoj i inozemstvu od kojih valja istaknuti: samostalne izložbe Zaron, Galerija Kranjčar; Odgovor glazbi, Galerija Greta te Opterećenje slobode, Academia Moderna. Dobitnica je Grandprix nagrade na 16. erste fragmentima; druge otkupne nagrade muzeja grada Rovinja te stipendije za studentsku razmjenu erasmus + u Pragu. Živi i radi u Zagrebu
 

Izdvojeno


Reci što misliš!