GDJE I KAD?

KAZALIŠNA SUBOTA

Zorin dom u subotu - ujutro "Još si zelen" slavi 10 godina uspješnog igranja, navečer dirljivi i hvaljeni "Semafor"!

Zorin dom u subotu - ujutro

Gradsko kazalište Zorin dom ove subote nudi dvostruki program, a svaka je predstava na svoj način posebna. Ujutro u 11 sati na Vikend matineji, mališani će moći još jednom pogledati nagrađivani lutkarski varijete "Još si zelen", koji je već proslavio 100. izvedbu, a upravo slavi desetogodišnjicu postojanja i izvođenja! Pogledalo ga je 16.000 posjetitelja te je obišao brojna mjesta i gradove u Hrvatskoj i šire.

Predstava je sudjelovala na domaćim i stranim festivalima (Turska, BiH) gdje je osvojila cijenjene nagrade stručnih žirija i publike. Generacije učenika odrasle su uz ovu lijepu priču o pronalaženju pravog prijatelja i prave prilike za postizanjem uspjeha gdje se posebno naglašava da nikad ne smijemo odustati od naših ciljeva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U 20 sati, pak, u okviru Festivala autizma publika će još jednom moći pogledati izuzetno hvaljenu, dirljivu i prelijepu predstavu "Semafor" koja jednako oduševljava obitelji koje imaju iskustva s autizmom i one koje nemaju te tako spaja "dva svijeta" koji su različiti, ali opet bliski i pobuđuje u publici puno više razumijevanja prema toj posebnoj djeci!

Izdvojeno


Reci što misliš!