GDJE I KAD?

BOGAT PROGRAM

U subotu i nedjelju u Zorin domu 5. Dani Georgija Para - donose kazališni, koncertni, filmski i izložbeni program

U subotu i nedjelju u Zorin domu 5. Dani Georgija Para - donose kazališni, koncertni, filmski i izložbeni program

U Gradskom kazalištu Zorin dom ovog vikenda održavaju se 5. Dani Georgija Para u spomen na velikog kazališnog režisera i umjetnika, koji donose kazališni, koncertni, izložbeni i filmski program.

U subotu program počinje u 18 sati otvaranjem izložbi "Zlatko Kauzlarič Atač - scenografije predstava Georgija Para" te postava kostima Marije Žarak iz predstave "Osman". U 18:50 posjetitelji će imati prilike još jednom vidjeti kratki film Sanje Hrnjak "Georgij Paro - volim Karlovac", nakon čega, s početkom u 19 sati, počinje klavirski koncert Katarine i Vladimira Krpana. U 20 sati na rasporedu je, pak, predstava Teatra Exit "GospOUdinNOUbadi" u režiji Saše Anočića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nedjelju je u 16 sati projekcija filma "Vrijeme aretejsko" Lade Džidić Barić, a od 17 sati promocija novog broja časopisa "Kazalište" i knjige "Suvremena režija" autora Patricea Pavisa uz kratak koncertni program Lucije Jelušić Šimatović sa songovima iz mjuzikla "Pepeljuga". U 18:15 Miran Kurspahić i Christian Jean Michel Jalžečić vode "Diskurs o Georgiju Paru - profesoru, redatelju, čovjeku koji je ostavio trag na mnoge generacije redatelja", a u tom dijelu programa publika će moći čuti i pjesmu "Robovi, zemlja je zvijezda“ iz predstave „Kristofor Kolumbo“ Georgija Para u izvedbi  Fabijana Pavao Medvešeka i članova ansambla mjuzikla "Pepeljuga". Program završava u 20 sati projekcijom dokumentarca Branka Ivande "Vrijeme snimanja Osmana".

Izdvojeno


Reci što misliš!