GDJE I KAD?

OTVORENJE U 12

Danas u Prirodoslovnoj školi Karlovac! Sajam strukovnih zanimanja u području poljoprivrede i prehrane - Dan struke, dan odluke

Danas u Prirodoslovnoj školi Karlovac! Sajam strukovnih zanimanja u području poljoprivrede i prehrane - Dan struke, dan odluke

Sajam je dio EU projekta Uspostava Regionalnog centra kompetentnosti Panonika, čiji je nositelj Poljoprivredno-prehrambena škola Požega, a kojeg financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

U Prirodoslovnoj školi Karlovac danas će biti otvorenesajam pod sloganom Neka tvoje ideje padnu na plodno tlo, s početkom u 12 sati.

Organizatori navode da je ovo prilika je budućim srednjoškolcima iz Karlovačke, Zagrebačke, Sisačko-moslavačke, Ličko-senjske i Primorsko-goranske županije da saznaju sve o strukovnim zanimanjima u području poljoprivrede i prehrane koja se mogu upisati u srednjoj školi, pogledaju zanimljive radionice učenika srednjih strukovnih škola (Poljoprivredno-prehrambena škola Požega, Srednja škola Stjepana Sulimanca Pitomača i Prirodoslovna škola Karlovac), te se zabave uz natjecanja učenika srednjih strukovnih škola u kojem pobjednici osvajaju 664 eura (5,000 kuna).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sajam je dio EU projekta Uspostava Regionalnog centra kompetentnosti Panonika, čiji je nositelj Poljoprivredno-prehrambena škola Požega, a kojeg financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Partneri projekta su Požeško - slavonska županija, Srednja škola Stjepana Sulimanca Pitomača, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, Kutjevo d.d., Prirodoslovna škola Karlovac, Ekonomska škola Požega i Udruga učeničkih domova Republike Hrvatske.

Pogledajte raspored Sajma strukovnih zanimanja u području poljoprivrede i prehrane - Dan struke, dan odluke

12:00 – otvorenje sajma
12:00 do 13:30 – radionice učenika srednjih škola
13:00 do 14:30  – natjecanja učenika srednjih škola

Izdvojeno


Reci što misliš!