GDJE I KAD?

KAKO DO DUGOVJEČNOSTI?

U subotu u Karlovcu predstavljanje knjige i radionica "Stvoreni za kretanje"

U subotu u Karlovcu predstavljanje knjige i radionica

U završnom dijelu radionice naučit ćemo polaznike kako praktično primjenjivati i povezati svih 5 tajni zdravlja, funkcionalnosti i dugovječnosti.

U Sportskom centru Arena u Karlovcu u subotu će biti održano predstavljanje knjige i radionica "Stvoreni za kretanje" Tomislava Dolušića, od 12 do 18 sati. 
Domaćin je  Dijana Čavrak Mutić, Hard body Master trenerica, a raspored je sljedeći. 
U 12 je predstavljanje knjige „Stvoreni za kretanje“, promocija je besplatna za sve zainteresirane, a autor Tomislav Dolušić će ukratko predstaviti knjigu.

Uz uvodne vježbe disanja i uvod u sve što knjiga obuhvaća, svih 5 stupova zdravlja, funkcionalnosti i dugovječnosti: disanje, prehrana, pokret, oporavak i boravak u prirodi, knjiga se može i nabaviti po cijeni od 20 eura.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugi dio je radionica namijenjena polaznicima koji žele proći osnovne i napredne tehnike disanja Oxygen Advantage i Wim Hof Method, uz uvodni teorijski dio i puno prakticnih vježbi. U drugom dijelu radionice polaznice ce naučiti osnovne i neke napredne vježbe i protokole Born2flow sustava vježbanja, s naglaskom na mobilnost, otključavanju tijela, te povezivanja vježbi u Flow. 

U završnom dijelu radionice naučit ćemo polaznike kako praktično primjenjivati i povezati svih 5 tajni zdravlja, funkcionalnosti i dugovječnosti. Više možete pročitati ovdje i pronaći kontakt za prijavu, broj polaznika je ograničen.


 

Izdvojeno


Reci što misliš!