GDJE I KAD?

TRI DESETLJEĆA RADA

Svečani koncert u petak u Zorin domu uz 30 godina rada Danijele Jurac: nastupaju Singrlice, FA Matija Gubec, Lepeza i Dodo

Svečani koncert u petak u Zorin domu uz 30 godina rada Danijele Jurac: nastupaju Singrlice, FA Matija Gubec, Lepeza i Dodo

Svečanim koncertom u Gradskom kazalištu Zorin dom, ovog petka u 20 sati, Danijela Jurac proslavit će 30 godina djelovanja u umjetnosti. U programu sudjeluju svi izvođači u kojima je tijekom ova tri desetljeća djelovala ili još uvijek djeluje - FA Matija Gubec, Singrlice, Lepeza i Dodo.

Singrlice, ovogodišnje dobitnice svog trećeg Porina u kategoriji najboljeg etno albuma, finalistice HTV-ove emisije "Do posljednjeg zbora", gostuju na koncertu s kratkim presjekom pjesama sa svojih albuma. Djeca folklorne grupe UO Lepeza će otpjevati nekoliko pjesama s vrlo uspješnog dječjeg etno albuma "Srethno dijete".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Dodo" je novi projekt voditeljice Lepeze u suradnji s gitaristom Goranom Štrbcem koji nudi autorske pjesme Štrbca obogaćene za ovu priliku i vrsnim jazz gitaristom Mariom Igrecom. 

FA Matija Gubec Karlovac već je dobro poznat karlovačkoj publici, na koncertu će se predstaviti s pjevačkim točkama iz svog bogatog repertoara.

(foto: Dinko Neskusil) 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!