GDJE I KAD?

FESTIVAL SMIJEHA

Laughemme - Devet svjetskih komičarki na Starom gradu Dubovcu, a organizatori odlučili publiku darivati besplatnim ulazom!

Laughemme - Devet svjetskih komičarki na Starom gradu Dubovcu, a organizatori odlučili publiku darivati besplatnim ulazom!

Sredinom lipnja ove godine, Marina Orsag i Studio Smijeha, donose spektakl smijeha u Istru, Zagreb i Karlovac! Prvi međunarodni ženski festival stand up komedije pružit će vam garantiran smijeh do zadnjeg trbušnog mišića i to u prekrasnom okruženju Starog grada Dubovca, a posebno je lijepa vijest da su zbog posljednjih događanja, odnosno poplava i velikih šteta, komičarke festivala zajedno sa sponzorima (Iverpan i Muzeji grada Karlovca) osigurale besplatan ulaz za sve zainteresirane! 

Zbog sve veće popularnosti stand up komedije u Hrvatskoj, kao i zbog kvalitete samog događaja, organizatorice festivala očekuju veliku navalu na događaj pa vam savjetujemo da što prije osigurate svoje besplatne ulaznice. Ulaznice će biti od dostupne za preuzimanje od ponedjeljka 5.6. u Muzeju Grada Karlovca, a svaka osoba moći će preuzeti do 6 ulaznica.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na festivalu “Laughemme” možete očekivati odličnu ekipu komičarki iz Amerike, Grčke, Indije, Kine, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i Hrvatske, a neke od njih čak nose titulu "Najsmješnijih osoba na svijetu" kao i ostale vrijedne nagrade i titule. 

Bit će to prava poslastica za sve ljubitelje dobrog humora iz ženske perspektive namijenjen i muškoj i ženskoj publici.

Svaki festival ima balkansku večer na hrvatskom i stranu večer na engleskom jeziku. Karlovačke Laughemme večeri se održavaju 10.6. u 20:30h Balkanska večer, te 11.6. u 20:30h Engleska večer. 

Predstavljamo vam i dame festivala! Krećemo od Katerine Vrane (Grčka/Velike Britanija) najbolje grčke komičarke, finalistice prestižnog Funny Women natjecanja, koja je osvojila srca publike diljem svijeta, a i Hrvatske još prije pet godina kada je gostovala u raznim radovima od Zagreba, Umaga do Križevaca. Zatim, tu je Maureen Langan (USA), stand up komičarka, radio voditeljica i TEDx govornica, koja je dijelila pozornicu s velikim imenima poput Robin Williamsa i Rosie O'Donnell. Stiže nam i Joanna Sio (Kina/Češka), komičarka koja je osvojila drugo mjesto na Međunarodnom stand up natjecanju u Hong Kongu 2012. i predstavljala je Hong Kong na natjecanju za najsmješniju osobu na svijetu Laugh Factoryja 2016. Anshita Koul (Indija/Njemačka), kao iskusna iseljenica, donosi novu perspektivu kroz humor i izbjegava klasične klišeje i može se pohvaliti nedavnim sudjelovanjem na ‘One to Watch’ list at Funny Women Stage Awards 2021 kao i time da je bila finalistica na Funny Women Stage Awards 2022 u Britaniji. Naravno tu su i naše domaće, regionalne snage koje su vas već provjereno oduševile svojim talentom nasmijavanja. Marina Orsag (Hr), Martina Ipša (Slo) Jelena Radanović (Srb), Miranda Lončar (BiH) i Vlatka Mifka (Hr) još jednom će svojim britkim i direktnim šalama još jednom osvojiti srca publike.

Ove talentirane stand-up komičarke donose svoj jedinstveni stil, pozadinu i osobnost kao začin "Laughemme" festivalu. Njihove izvedbe su nevjerojatno duhovite, iskrene i donose smijeh na razne teme kroz fore koje ostaju u vašim mislima još dugo nakon što ih čujete. Kako iza ove priče stoje Marina Orsag i njen Studio Smijeha, ekipa odgovorna za stvaranje kvalitetne stand-up scene u Hrvatskoj, ne sumnjamo u kvalitetu koju festival pruža tako da nam samo preostaje da vas pozovemo da doživite njihove nastupe i budete dio nevjerojatne atmosfere koju stvaraju.

Izdvojeno


Reci što misliš!