GDJE I KAD?

KAZALIŠTE

Bogat program Zorin doma u listopadu - već ovog tjedna odlične predstave i koncerti, a tu su i brojna gostovanja

Bogat program Zorin doma u listopadu - već ovog tjedna odlične predstave i koncerti, a tu su i brojna gostovanja

Bogat i sadržajan program pripremilo je Gradsko kazalište Zorin dom za listopad, a u cjelini ga možete pročitati OVDJE

Listopad je već počeo u ugodnom ozračju uz gostovanje Kazališta Moruzgva s predstavom "Ništa im neće bit!" pred gotovo do posljednjeg mjesta ispunjenim kazalištem, a već ovog tjedna očekuje nas još nekoliko zanimljivih događanja. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako je već u četvrtak na rasporedu novo gostovanje, u organizaciji Židovske organizacije Bet Israel gostuje predstava "Živim ponovo, Amos Oz: Priča o ljubavi i tmini" uz Europski dan Židovske kulture. Predstava je na rasporedu u 20 sati, a ulaz je slobodan!

U petak je na programu nova izvedba Pepeljuge, ulaznice možete kupiti OVDJE, nije ih još puno preostalo, a predstavu svakako trebate pogledati ako još niste. Već u subotu na svoje će doći i ljubitelji dobre glazbe - u okviru Kunstbunker Music&Art Festivala u Zorin domu gostuje austrijska jazz pjevačica i pijanistica Millycent koja će također koncert održati u 20 sati, i također uz slobodan ulaz. 

I u nastavku mjeseca očekuje nas raznovrstan program, a svakako treba napomenuti da je vrlo aktivan i profesionalni ansambl Zorin doma, koji je upravo na maloj turneji - s predstavom "Tri i pol sestre" trenutno gostuju na Međunarodnom festivalu komedije u Sjevernoj Makedoniji - jučer su već oduševili publiku u Kumanovu, a večeras nastupaju u Krivoj Palanci, dok ih sutra očekuje i gostovanje u Srbiji, u Kikindi. Nešto kasnije, 18. listopada, na rasporedu je i gostovanje u Belom Manastiru. 

Predstava "Semafor" nastupit će na kazališnom festivalu u Koprivnici, a gostovat će i u Virovitici, predstava "Potraga za frankopanskim blagom" igrat će se u Čabru i Brodu na Kupi, a "Korak po korak do čiste planete" u Virju. Prvo hrvatsko pjevačko društvo Zora, pak, nastupit će na 56. Susretu hrvatskih pjevačkih zborova u Novigradu u Istri te na natjecanju Slavonia Cantat u Slavonskom Brodu.

Izdvojeno


Reci što misliš!