GDJE I KAD?

KAZALIŠTE

U subotu je Noć kazališta - u Zorin domu na rasporedu "Maca Papučarica", "Potraga za frankopanskim blagom" i "Posljednji čin"

U subotu je Noć kazališta - u Zorin domu na rasporedu

U subotu 25. studenog na rasporedu je već tradicionalna Noć kazališta. Kompletan program manifestacije još nije objavljen pa ne znamo hoće li biti još sudionika iz Karlovačke županije, no karlovako Gradsko kazalište Zorin dom već je najavilo svoj program. Podsjetimo, prošle godine sudjelovalo je i malo Zadobarje i njihova Dramska skupina Banda, dok se niti jedan drugi grad Karlovačke županije nije uključio u ovu lijepu manifestaciju.

Što se tiče Zorin doma, u subotu su na rasporedu tri predstave. Program će u 11 otvoriti Baletni studio Zorin doma sa svojom predstavom "Maca Papučarica", a u 17 sati profesionalni ansambl karlovačkog kazališta izvest će nedavno premijerno izvedenu glumačko-lutkarsku predstavu "Potraga za frankopanskim blagom". Obje predstave karlovačka publika je imala već prilike vidjeti i obje su toplo primljene pa svakako vrijedi rezervirati ulaznicu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U 21 sat u Zorin domu je na rasporedu monodrama Lucije Barišić "Posljednji čin". 

Ulaznice za jutarnju i poslijepodnevnu predstavu su simboličnih 2 eura, dok je večernja predstava besplatna, ali potrebno je rezervirati ulaznicu. 

Izdvojeno


Reci što misliš!