GDJE I KAD?

KONCERT

Singrlice i Sudar Percussion Ensemble u Močvari predstavili zajednički album "Folk & Roll" za koji su osvojili Porina

Singrlice i Sudar Percussion Ensemble u Močvari predstavili zajednički album

Močvara je sinoć ugostila Singrlice i Sudar Percussion Ensemble, goste koji su zajedničkom suradnjom snimili, objavili te predstavili svoj album “Folk & Roll,” za koji su osvojili glazbenu nagradu Porin za najbolji etno album godine 2022.

“Folk & Roll” je album kojim se tradicijska glazba ovog područja još jednom predstavlja u sasvim novom i neočekivanom izdanju, što je svojstveno Singrlicama, a sve to zahvaljujući inspirativnom, duhovitom i hrabrom zvuku udaraljki kakav je svojstven samo Sudar Percussion ansamblu. Gosti su izveli svoje pjesme s albuma, a na dvije pjesme im se pridružio klarinetist Mihael Paar, dobitnik brojnih priznanja Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za uspješan pedagoški rad.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U sklopu projekta „Vrelo zvuka,“ koji je priredio Klub Močvara, Singrlice i Sudar Percussion Ensemble oduševili su publiku svojim zvukom i energijom što je rezultiralo odličnim nedjeljnim provodom. Program je vodio Vid Balog, poznati hrvatski kazališni i televizijski glumac, koji je svojim humorom i vedrinom pridonio ovoj sjajnoj večeri.

(foto: Doringo Videography)

Izdvojeno


Reci što misliš!