GDJE I KAD?

TRIBUTE FESTIVAL

Nakon "Beatlesa" u Šanac stigao i "U2" - Karlovac Open Air Tribute festival večeras zatvara Kralj Rock'n'Rolla!

Nakon

Večerašnja predgrupa tribute je kultnim KUD Idijotima.

Nakon što su prve večeri Karlovac Open Air Tribute festivala posjetitelje rasplesali, raspjevali i zaista oduševili "Help", američko-slovenski The Beatles Tribute, druge večeri red je došao na jedan od najpopularnijih bendova današnjice - U2 u interpretaciji talijanskog benda 4UB.

4UB su jedini U2 tribute bend u svijetu koji samostalno izrađuje scenografiju i vizuale cijelog koncerta u skladu sa scenografijom kakvu koristi irski bend na svojim turnejama, što je i dodatan užitak za fanove pa nije ni čudno da su ih upravo oni proglasili najboljim U2 tribute bendom na svijetu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vizuali su, doduše, možda malo previše privukli i karlovačku publiku pa se što se tiče ukupne atmosfere ipak mora reći da su "Bitlsi" odnijeli pobjedu, jer u petak je u Šancu bila prava koncertna atmosfera, dok je sinoć, unatoč odličnom posjetu, većina publike ipak bila nekako rezervirana i odabrala ostanak na tribinama - bilo je, dakako, zbornog pjevanja najvećih hitova, iskrenih i dugih aplauza i ovacija, no ipak ne na razini kao uz hitove liverpulske četvorke. Dakako, svi koji su bili svejedno su se odlično proveli.

Kao predgrupa nastupio je mladi HC punk bend Živa Meta za koji smo zbog "šumova u komunikaciji" i prirode samog festivala najavili da će izvoditi obrade tog žanra no ipak su se predstavili autorskim materijalom, što je i za pohvalu, jer ne treba nužno robovati "tribute" odrednici i kada su predgrupe u pitanju. 


Večeras, pak, na pozornicu dolazi Kralj Rock'n'Rolla! Lee Memphis King jedan je od najpoznatijih svjetskih interpretatora legendarnog Elvisa Presleya pa ćemo, da se našalimo, možda i po večerašnjoj atmosferi vidjeti tko je ipak bio veći - The Beatles ili Elvis!

Predgrupa opet u malo žešćem ritmu - živopisno nazvane Stare pizde tribute su jednom od kultnih domaćih punk sastava, KUD Idijoti.

Program počinje u 21 sat, a ulaz je, dakako, besplatan.

A, kako je bilo sinoć pogledajte u fotogaleriji Silvija Selmana...

 

Izdvojeno


Reci što misliš!