GDJE I KAD?

Kreativno ljeto 2024.

Zaprimaju se prijave za seriju radionica koje vodi mlada karlovačka umjetnica Silvija Milovac

Zaprimaju se prijave za seriju radionica koje vodi mlada karlovačka umjetnica Silvija Milovac

"Većina radionica se fokusira na izradu predmeta iz gline, no bit će i radionica kreativnog slikanja i izrade kolaža. Nešto se šuška i o radionicama na Žitnoj lađi, ali o tome kasnije...", najavljuje

Na broj telefona 097/710-83-02 SMS-om ili preko aplikacije WhatsApp se zaprimaju prijave za niz radionica u studiju Silvije Milovac, mlade karlovačke umjetnice koja je proljetos u Izložbenom salonu "Ljudevit Šestić" Gradske knjižnice "Ivan Goran Kovačić" u Karlovcu održala prvu samostalnu izložbu.

Naziv te serije radionica koje će se provesti na adresi Ambroza Vranyczanyja 6 u Karlovcu je "Kreativno ljeto 2024.", a otvorena je za sve uzraste.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Većina radionica se fokusira na izradu predmeta iz gline, no bit će i radionica kreativnog slikanja i izrade kolaža. Nešto se šuška i o radionicama na Žitnoj lađi, ali o tome kasnije... - najavljuje S. Milovac i dodaje da je njezin studio otvoren i za grupe s najviše osam osoba za proslave rođendana.

Prva radionica je predviđena 8. srpnja, a zove se "Frida Khalo šalice", narednog dana je radionica izrada broševa i privjesaka od gline, 10. srpnja je radionica izrade krigle za pivo, 11. srpnja radionica modeliranja morskih životinja iz gline, 25. srpnja radionica izrade dviju zdjelica za sladoled, 19. kolovoza izrade stalka za nakit, 20. kolovoza radionica izrade sapunjera, 22. kolovoza radionica izrade kolaža, a 29. kolovoza ponovno radionica izrade krigle za pivo jer je moguće odrediti nove termine, ako se jedan napuni.

Izdvojeno


Reci što misliš!