GDJE I KAD?

TRI LIJEPE VEČERI

Vrlo uspješan 4. Karlovac Open Air Tribute Festival završio uz nastup "Kralja Rock'n' Rolla" i sjećanje na kultne pulske punkere

Vrlo uspješan 4. Karlovac Open Air Tribute Festival završio uz nastup

U Šancu su se našle sve generacije - od mališana do onih koji su Elvisa slušali i pratili još kao klinci!

Kao i američko-slovenski Help s Beatlesima i možda tek nešto manje talijanski 4UB s tributeom irskim rock velikanima U2, tako je i britanski Elvis, Lee Memphis King, s interpretacijom Kralja Rock'n'Rolla oduševio prepun Šanac i na pravi način zaključio još jedno vrlo uspješno izdanje Karlovac Open Air Tribute Festivala.

U publici, što je bilo osobito lijepo i simpatično - doslovno sve generacije, od mališana pa do onih već u sedamdesetim pa možda i osamdesetim godinama života, koji su Elvisa slušali kao klinci i uz njega odrastali.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Lee Memphis King, najbolji europski, a po mnogima i jedan od najboljih svjetskih interpretatora Kralja, pružio je publici prilično vjeran "Elvis experience", s repertoarom svih najvećih hitova i nekih manje poznatih stvari, ali i hitova drugih izvođača koje je sam Elvis često izvodio, od Beatlesa, preko Simona i Garfunkela do Chucka Berryja.

I "predigra" je bila odlična - zagrebačke "Stare pizde" posvećene su kultnim KUD Idijotima, a dobrom i energičnom svirkom i dobro tempiranim završetkom uz najveće hitove opravdano su izmamili i dva bisa pa i nalet mladih fanova na pozornicu. 


Izvrsno karlovačko ljeto nastavlja se danas otvaranjem Međunarodnog festivala folklora, no i što se tiče svirki nije tu kraj, jer već 5. i 6. srpnja očekuje nas prvo izdanje Ćušpajza uz nastup 13 bendova iz Karlovca, Zagreba i Rijeke.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!