GDJE I KAD?

DANI PIVA

Karlovački Dani piva u ljetnom ugođaju! Alen Vitasović donio istarski, a Neno Belan dalmatinsko - kvarnerski štimung na Promenadu FOTO GALERIJA

Karlovački Dani piva u ljetnom ugođaju! Alen Vitasović donio istarski, a Neno Belan dalmatinsko - kvarnerski štimung na Promenadu FOTO GALERIJA

Dani piva zaključit će se večeras, baš kao i prvog dana manifestacije, kod Edisona će opet proraditi pivska fontana s besplatnom pivom.

Pretposljednja večer Dana piva protekla je u "morskom" štimungu, za koji su bili zaslužni gosti iz Istre i Dalmacije/Kvarnera. 

Koncert Alena Vitasovića podosta je kasnio pa su se mnogi od posjetitelja već i zapitali hoće li ga uopće biti, no kada je krenuo zavladala je i odlična atmosfera, a zborno pjevanje publike na "istarskom" iznenadilo je i samog pjevača.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon Vitasovića, na pozornicu je izašao Splićanin s riječkom adresom Neno Belan s grupom Fiumens i uveo nas u još malo atmosfere morskih ljetnih večeri, kako onih s rock prizvukom iz vremena Đavola, tako onih više u stilu mediteranskog popa iz solo karijere. Dobro raspoložena publika tražila je i dobila i zasluženi bis uz stari hit Đavola "Điri điri".

Dane piva zaključit će večeras, što se glazbenog dijela tiče, Luka Nižetić i Željko Bebek, a vrijedi podsjetiti da će i, baš kao i prvog dana manifestacije, kod Edisona opet proraditi pivska fontana s besplatnom pivom.


FOTO GALERIJA...

Ako ste propustili FOTO GALERIJA...

 

Izdvojeno


Reci što misliš!