GDJE I KAD?

CACIB 4 RIVER WINNER

Vunsko polje četiri dana u znaku najljepših pasa uz veliku međunarodnu, dvije nacionalne i dvije specijalne izložbe

Vunsko polje četiri dana u znaku najljepših pasa uz veliku međunarodnu, dvije nacionalne i dvije specijalne izložbe

Od danas pa do nedjelje u Karlovcu se, na Vunskom polju, ponovno održava velika izložba pasa "4 Rivers Winner" u organizaciji Kinološkog športskog kluba Karlovac.

Prva dva dana rezervirana su za nacionalne izložbe pasa, dok će se za vikend izlagači natjecati na međunarodnim izložbama pasa, a za posjetitelje je sva četiri dana ulaz slobodan - program počinje svakog dana oko 10 sati. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Očekuju se izlagači iz niza europskih zemalja koje će ocjenjivati 11 sudaca iz Švedske, Nizozemske, Irske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Makedonije. Tijekom vikenda održat će se i dvije specijalne izložbe - tornjaka u organizacija Kinološkog
kluba Tornjak i bijelih švicarskih ovčara te glavna uzgojna izložba u organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza koja pokazuje kako Kinološki športski klub Karlovac organizira izložbe na najvišoj razini.

Svi izlagači i posjetitelji moći će uživati u raznovrsnoj ponudi poznatog karlovačkog ugostitelja Prikolice koji će ovih dana pripremati posebna jela samo za vas u samom srcu Karlovca. Za opuštenu atmosferu i uživanje, osiguran je VAU! kutak sa sjedećim garniturama i klupama, dok će najmlađi moći uživati u napuhancima. 


Svakog dana, nakon 14 sati održat će se „Best in show“ kada će posjetitelji imati priliku upoznati najljepše primjerke svih pasmina. U nedjelju će se po prvi put u Karlovcu održati SUPREME Best in show kada će odabrani biti najljepši psi sva četiri dana.

Izdvojeno


Reci što misliš!