Mali genijalac iz Krnjaka koji je oduševio na Supertalentu slikajući zavezanih očiju, pohađa tečaj crtanja u Studiju Bolfeki

Siniša Matijević, genijalni tinejdžer iz Krnjaka koji je oduševio Hrvatsku slikajući na Supertalentu zavezanih očiju pohađa tečaj crtanja u karlovačkom studiju Bolfeki.

Siniši Matijeviću je sudjelovanje na tečaju omogućila Karlovačka županija, koja snosi sve troškove njegovog sudjelovanja, pa je tim povodom župan Jelić, sa suradnicima posjetio radionicu tečaja. Siniša je i ovdje  pokazao svoj veliki talent izrazivši želju da upiše likovnu akademiju. Njegov otac  Željko Matijević zahvalio se na lijepoj gesti pomoći koja će Siniši mnogo značiti u razvoju slikarskog talenta te usvajanju novih znanja i vještina.

Tečaj ukupno pohađa 90 polaznika koji su raspoređeni u grupe prema dobnim skupinama. Svake subote tečaj se organizira za napredne te se ondje okuplja 14 polaznika koji rade u različitim tehnikama crtanja i slikanja, pod mentorstvom Mladena Bolfeka. Ovaj tečaj, u prostoru Bolfeki art & graphic design studiju u Haulikovoj ulici 12 u Karlovcu, trajat će do kraja lipnja 2019. godine.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest