Na Starom gradu Dubovcu uživalo se u dobroj klopi i koktelima, učenici TUŠ-a nadmetali se u izradi fiš paprikaša

Na Starom gradu Dubovcu održana je
tradicionalna manifestacija Vikend na Dubovcu, ovog puta
posvećena prije svega gastro ponudi Karlovca i okolice. Za
mirise tradicionalne kuhinje pod okriljem Staroga grada bili su
zaduženi učenici Trgovačko ugostiteljske škole Karlovac koji su
se natjecali u pripremi fiš paprikaša. 

Poseban gost u stručnom žiriju za izbor najboljeg fiša bio
je i Saša Vukić, popularni autor portala Sašina kuhinja, te
karlovački bloger Hrvoje Stojanov @opetgladni. Najbolji
fiš pripremio je tim u sastavu  Matea Kostanjšek i
Marija Lekić, dok su drugo mjesto osvojile Gabrijela
Vidović i Valentina Udorović, a treće Tin Vlahović i Leo Vuković.
Svi  su učenici 3. razreda smjera kuhar Trgovačko
ugostiteljske škole Karlovac.

Tradicionalna kuhinja Karlovačke županije bila je
inspiracija i radionicama za male i velike posjetitelje.
Maštovite dubovačke koktele pripremali su učenici Trgovačko
ugostiteljske škole, smjera konobar.

U atriju Starog grada posjetitelji su mogli naučiti
kako se priprema bazlamača sa šumskim voćem, te degustirati namaz
od vrganja. Karlovački food blogeri Hrvoje Stojanov
@opetgladni i Saša Vukić (Sašina kuhinja) bili su izvrsno
raspoloženi, te  savjeta o kuhanju i aranžiranju hrane nije
nedostajalo. Za ugodnu glazbenu podlogu pobrinuo se izvrsni
glazbeni sastav Loud&Found.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest