GDJE I KAD? / DOGAĐAJI

Karlovački "The Croatian Pink Floyd Show" oduševio i Zagrepčane u prepunom klubu Boogaloo

Karlovački

Nakon svojevrsnog teasera u kojem su Karlovčani mogli uživati u Šancu i koncert prepunog emocija i oduševljenja publike u Domu OSRH Zrinski, karlovački The Croatian Pink Floyd Show po prvi puta se predstavio i izvan grada. U Zagrebu, u prepunom klubu Boogaloo, ekipa zaljubljenika u jedan od najvećih bendova svih vremena, pružila je Zagrepčanima i Zagrepčankama izuzetnu glazbenu večer. Ovacije se nisu stišavale tijekom cijele večeri, kao i plesački i pjevni angažman publike. O zadovoljstvu publike najbolje svjedoči pogled na Facebook stranicu benda, koja je zatrpana izuzetno pozitivnim kritikama, a najentuzijastičniji fanovi proglašavaju ih boljim čak i od svjetski najpoznatije britanske tribute skupine.

Interes za bend nesumnjivo će sada postati još veći. Jedini "problem" je okupiti cijelu ekipu i pronaći prostor koji će ponuditi mogućnosti za kompletan doživljaj posjetiteljima, jer uz glazbeni dio koji je zaista na vrhunskoj razini, ekipa iz The Croatian Pink Floyd Showa inzistira i na jednakom vizualnom spektaklu. Ipak, koncerata će biti, a zasad su najzainteresiraniji u Poreču, Makarskoj, Umagu i Sisku, dok se očekuje i još jedan koncert u Karlovcu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, bend čine: Damir Biondić (vokal, gitara), Ivan Leto Radočaj (gitara), Danijel Vuković (gitara), Luka Šafar (vokal, bas), Mario Klarić (bubnjevi), Jurica Frdelja (klavijature), Anita Gossain (saksafon), Ivana Kurs Podvorec (vokal, back vokal) i Sandra Golubić kao back vokal.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!