GDJE I KAD? / DOGAĐAJI

Najavljeno novo izdanje Udara groma - u rujnu Karlovac opet ugošćuje niz jakih imena nezavisne glazbene scene

Najavljeno novo izdanje Udara groma - u rujnu Karlovac opet
ugošćuje niz jakih imena nezavisne glazbene scene

Na samom kraju ljeta, u petak i subotu 20. i 21. rujna, Karlovac će opet biti meka za ljubitelje žestoke svirke. Šesto izdanje festivala Udar groma u organizaciji udruge KA-MATRIX okupit će na Maloj sceni Hrvatskog doma u dvije večeri niz jakih imena nezavisne glazbe, među kojima će biti i zanimljivih karlovačkih izvođača.

Objavljeni su i prvi izvođači pa organizatori tako najavlju da će se na ovogodišnjem izdanju premijerno u Karlovcu predstaviti zagrebački crossover band CC, osječki metal krasteri Smrt Razuma, a nakon dugo vremena na stage ponovno stiže lokalni 90's punk band In Memoriam i elektro-punk projekt Neon Lies.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od lokalnih izvođača vrijedi istaknuti i Treaviit koji će ujedno na Udaru groma predstaviti novi album, a u Karlovac stižu i prijatelji iz Slovenije, groove metal prvaci Sarcom.

To je samo dio ukupnog dvodnevnog lineupa, a ostatak će biti objavljen uskoro. Cijena ulaznice bit će 30 kuna po danu ili 50 kuna za dvodnevnu festivalsku ulaznicu.

Festival organizira udruga KA-MATRIX uz potporu Ministarstva kulture RH, Grada Karlovca, Karlovačke pivovare te uz pomoć bistroa VAMI, udruge Infinitum, Saveza udruga KAoperativa, Kinokluba Karlovac...

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!