GDJE I KAD? / DOGAĐAJI

U utorak u 20h jazz koncert Bruna Matić kvarteta i izložba slika Nikole Vukmanića u Knjižnici za mlade

U utorak u 20h jazz koncert Bruna Matić kvarteta i izložba slika
Nikole Vukmanića u Knjižnici za mlade

U utorak u 20 sati u Knjižnici za mlade u Banjavčićevoj ulici održat će se umjetnička instalacija "REFLECTION", koja se sastoji od glazbenog i likovnog dijela. Naime, u okviru ove umjetničke instalacije bit će u prostoru ispred knjižnice održan jazz koncert Bruna Matić kvarteta, a u prostoru knjižnice otvorena izložba slika „Mindset“ dugoreškog autora Nikole Vukmanića.

Na koncertu će biti predstavljen autorski album prvijenac “Two Weeks After Midnight” Brune Matić pa će posjetitelji imati priliku doživiti orginalan spoj bebopa i swinga sa suvremenim zvukom. Bruna Matić jedna je od najperspektivnijih mladih jazz glazbenica u Hrvatskoj, a završila je studij jazz glazbe u Grazu i master studij na akademiji Cogarts u Rotterdamu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Autor umjetničke instalacije Nikola Vukmanić u okviru izložbe izložit će deset crteža zamišljenog čovjeka. Projekt je dio dugogodišnje suradnje koju Udruga”Kunstbunker Duga Resa” ima s Kunstuniverzitetom Graz i njihovim studentima.

Umjetnička instalacija “REFLECTION” bavi se autorskim umjetničkim promišljanjem i trenutkom u kojem se nalazimo dok komuniciramo s autorskim radom, a svojevrni je nastavak “Socijalnih skulptura” koje realizira Nikola Vukmanić.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!