GDJE I KAD? / DOGAĐAJI

Ugodna jazz i likovna večer u Karlovcu poslužila je i kao najava dugoreškog Kunstbunker Music & Art Festivala

Ugodna jazz i likovna večer u Karlovcu poslužila je i kao najava
dugoreškog Kunstbunker Music & Art Festivala

Umjetnička instalacija Nikole Vukmanića "REFLECTIONS", sačinjena od njegove izložbe slika pod tematskim nazivom "Mindset" i jazz koncerta Bruna Matić Jazz Quarteta, sinoć ispred Knjižnice za mlade, osim ugodne i zanimljive kulturne večeri u gradu na četiri rijeke, poslužila je i kao najava novog izdanja Kunstbunker Music & Art Festivala, koji se od 29. do 31. kolovoza održava u Dugoj Resi.

Vukmanićev "Mindset" predstavlja "zamišljenog čovjeka" i svojevrsni je nastavak ciklusa skulptura postavljenih u Dugoj Resi, dok je jazz quartet mlade bubnjarke Brune Matić (Filip Pavić na gitari, Jaka Arh na saksofonu i Ivar Roban Križić na kontrabasu) predstavio svoj album prvijenac "Two Weeks After Midnight".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kunstbunker, pak, službeno počinje u četvrtak u 20 sati u Galeriji Demokratskog rasadnika otvaranjem izložbe Gordane Bakić Vlahov "Mjesta promjene".

Ovogodišnji festival posvećen je preminuloj dugoreškoj spisateljici Ireni Lukšić pa program u petak u Parku Vila otvara razgovor s Josipom Pandurićem pod nazivom "Moje godine s Irenom" u 19 sati. Zatim, s početkom u 20 sati, kreće jazz koncert Pavle Jovanović Sexteta, a od 21:30 na redu su Omen i eksperimentalni zvuk.

U subotu su u Parku Vila na rasporedu još dva jazz koncerta - u 20 sati nastupa Ivan Kapec Band, a u 21 sat Sunrise Sessions.

Valja napomenuti da je ulaz na sva događanja besplatan, a u slučaju kiše program će se održati u POU Duga Resa.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!