GDJE I KAD? / DOGAĐAJI

Karlovac Dance Festival i "Dani Radićeve" i drugu večer oživjeli Zvijezdu glazbom, slikama, plesom i književnošću

Karlovac Dance Festival i
foto: Lukas Šomek

Druga večer "Dana Radićeve" i Karlovac Dance Festivala protekla je u još jednom ugodnom druženju na više lokacija u Zvijezdi. Kronološkim redom, u dvorištu Knjižnice za mlade predstavljen je grafički roman "Alpha" u izdanju VBZ-a, francuske spisateljice gabonskog porijekla Sandrine Bessora te francuskog ilustratora i crtača Stephanea Barrouxa, koji govori o putovanju jednog imigranta od Obale Bjelokosti do Pariza i na potresan način ukazuje na veliki problem današnjeg društva.

Kod Amadeusa novi dokumentarac - ovog puta rumunjski "Fotbal Infinite" o neobičnom treneru kojem je san iz korijena promijeniti pravila nogometa pa već stvara i momčadi koje igraju po njegovim pravilima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dvostruki program Karlovac Dance Festivala održan je ove večeri u haustoru Mažuranićeve 6 (pored nekadašnjeg popularnog kafića Star F), gdje je Vera Mitrović Vrbanac izvela dio svog plesnog projekta "KA BODY DANCE WALK", nakon čega je prikazan i eksperimentalni plesni film "Pulsar".

Središnji program u Radićevoj ulici protekao je uz odličnu svirku benda The Stack Shots, izložbu slika i rad na novom djelu Aleksandre Podrebarac te "Priču za ponijeti" - sinoć je publika na poklon dobila priču Sanje Graša "Superman i Greta Garbo". Dakako, neizostavan dio priče bili su i mališani koji su kredama u boji opet ocrtali dobar "komad" Radićeve.

Večerašnji program ponovno je bogat i sadržajan, no loša vremenska prognoza mogla bi utjecati na odgode i prebacivanja u druge prostore, o čemu ćemo vas pravodobno izvijestiti. Bude li sve u redu, program bi trebao izgledati ovako:

Radićeva 21:00 koncert EoT 22:00 koncert Martin Ladika Likovni kutak: Marija Graša

Tijesna 20:00 "Stiskavac" - Lutalice: "Impro Loco"

Tomislavova 21:00 Karlovac Dance Festival: Plesni eksperimentalni film "Pulsar" (Izlog kod Pana i Šumeka, ul. Kralja Tomislava preko puta Trgovačko-ugostiteljske škole)

Banjavčićeva: 18:00 Heavy metal večer + Heavy metal kviz by Čajanka 18:30 Dvorište Knjižnice za mlade: Predstavljanje steampunk romana Ivane Delač "Japodinine muke"

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!