GDJE I KAD? / DOGAĐAJI

U petak opet zabavno u Radićevoj - rock koncert, likovni kutak, dvije izložbe i kratka priča na poklon

U petak opet zabavno u Radićevoj - rock koncert, likovni kutak,
dvije izložbe i kratka priča na poklon

Ovog petka na rasporedu je novo druženje u Radićevoj ulici. Riječ je o zaostacima s "Dana Radićeve" odgođenim zbog kiše, kao i nekim novim programima, a ujedno se u sve uklapaju i dodatne aktivnosti Knjižnice za mlade, kao i tekuća izložba Centra F.R.E.E.D.A.N.C.E.

U Knjižnici za mlade u 19 sati otvara se izložba radova mladog alternativnog umjetnika Frana Spudića pod nazivom "Sketches N' Stuff". Fran Spudić bavi se crtanjem, grafitima, tipografijom i oslikavanjem, a svi oni koji propuste svečano otvaranje izložbu će moći razgledati sve do 28. rujna.

Kada je izložbeni program u pitanju, valja naglasiti kako je u Galeriji ZILIK još uvijek otvorena izložba o prvih 15 godina Centra F.R.E.E.D.A.N.C.E. otvorena u sklopu ljetne edicije Karlovac Dance Festivala, a ovog petka zbog ostalih događanja u Radićevoj ostat će otvorena sve do 22 sata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od 20 sati počinje središnji program "male okupacije Radićeve", na kojem će koncert održati karlovački rock bend EoT, a u likovnom kutku gošća je Nataša Gojak, koja će se predstaviti malom izložbom, ali i stvaranjem novog djela tijekom večeri.

Posjetitelje očekuje i poklon priča Magdalene Mrčele iz Splita "Influenserica", a riječ je o pobjedničkoj priči ovogodišnjeg Natječaja za najbolju kratku priču "Zlatko Tomičić" u organizaciji Književnog kruga Karlovac.

KAportal.hr


Reci što misliš!